SOUS MARIN- a tengerek világa ihlette a Sentiments kollekcióját

Please Add Photos
to your Gallery

Tegnap etse különleges élményben volt azoknak részük, akik meghívást kaphattak a sentiments márka, azaz Joó Beatrix legújabb kollekciójának bemutatójára. Bea szalonja egyike az egy kezemen megszámolható míves haute couture hagyományokra épülő magyar divatházaknak. Évtizedek óta töretlenül képviseli a minőséget, a luxust, a kézműves hagyományok tiszteletét, ahogy azt a tervező a Sentiments alapítójától, s egyben társától Kovács Andortól tanulta.
A különleges helyszínt Budapest új szenzációja a Prestige Hotel biztosította. A kifutó a lobby-ban lett kialakítva, ahol a szokatlanul elrendezett székek között suhantak el a modellek. Ez a látványosság, és különlegesség mellett az egyetlen negítívuma votl a bemutatónak, mivel szívesen vettük volna még jobban szemügyre a ruhákat.

Ezért kihasználtam kivételezett helyzetem, és a szokásosnál több fotót készítettem a backstage-ben. Érdemes Ajkai Dávid csodálatos kampányképeit is megnézni, melyeket a poszt feletti galériában találtok (nagy képre kattintsatok, és felnyílik a kép)
SAM_0384ok

A háttérben szorgos munka folyt: a sellőlányokat idéző sminkeket Dominique Roberts és tanítványai varázsolták a modellek arcára, a hajakról Haller János gondoskodott. Mindeketten évek óta a Sentiments álmok valóraváltói.

A ruhákat a tengeri élővilág, Atlantisz legendája, és a sellők inspirálták. Nyomonkövethető volt a színekben, és a szabásvonalakban egyaránt, valamint a díszítésekben is a tenger kékje, a korallok színe, a kagylók, és a homok vibráló napsütötte ragyogása. Az öltözékeket Peng Edit sújtás ékszerei egészítették ki, ő is már néhány szezon óta a márka egyik visszatérő  “játszótársa”, akárcsak a másik nagy kedvenc Csepleő Viki, aki a Sucks Right bőrből készített csodáit tervezi az ékszerrajongók nagy örömére.. A kagylók formái köszöntek vissza a táskákon, amelyek közt cluch és feltűnő, nagy pakolós változat is volt. A kagyló maga, mint díszítőelem az egyik ruha sellőuszony részén is megjelent. Ezt a különleges  kelmét utoljára pár hónapja láttam a szabászasztalon, akkor még cikkelyekben.

Azóta káprázatos átalakuláson ment keresztül, amelyet a bemutató vendégei is megcsodálhattak, hiszen a bemutató egyik legszebb darabja volt. A különleges ruha nem kevesebb, mint 25 méter tüllt emésztett fel, ahhoz, hogy ilyen csodás vonala legyen. Hát bizony, a sellőknek sem könnyű, a sellők szabászainak, tervezőinek meg pláne.. Az alapanyagok, kelmék a legmagasabb minőségű Soltsiss csipkék, szaténok, brokátok és szőrmék voltak- ahogy ezt a márkától már megszokhattuk, Párizsból, Milánóból érkeztek. A sújtásos ékszerek mellett láthattunk horgolt réz és gyöngy kiegészítőket is.

A bemutató után a közüönség tagjai közt hallgatózva kiderült, hogy sokan rátaláltak kedvenceikre. Ha ti is több információt szeretnétek, vagy éppen egy Sentiments öltözéket, akkor kattintsatok a facebook, vagy a weboldalukra.SAM_0389

SAM_0377ok

SAM_0441ff

SAM_0391

SAM_0457ok

divat bemutató Sentiments_2015 Joó beatrix

SAM_0418ff

SAM_0432ff

divat bemutató Sentiments_2015 Joó beatrix

SAM_0450ok

SAM_0454

Bemutató, és backstage fotók: Pumpkin Paradise Blog
Kampány fotóK és videó:
Fotó: David Ajkai Photography
Modellek: Németh Nikolett Németh/Hanzik Anna
Smink: Dominique Roberts
Haj: János Haller
Ékszer: Edit Peng
Fotózás helyszín: Várkert Bazár

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner