Splash Fashion naptár 2014 – a minták bűvöletében

Ismét egy olyan naptárat mutatok, amelyre minden évben nagyon várok. Csak negyedik esztendeje, hogy megörvendezteti a dubai Splash Fashion a vásárlóit, valamint a divatvilágot kreatívnál kreatívabb kalendáriumával.  (a korábbiakért kattintsatok ide és ide) Minden alkalommal valami különlegességgel készülnek. Most például a Furne One for Amato (itt és itt mutattam be a divatházat korábban) divatházzal közösen dolgoztak. Az idei, pontosabban a jövő évi vezérfonal a minták szeretete. Íme:

 

splash1

splash2

splash3

splash4

splash5

splash6

splash7

splash8

splash9

splash10

splash101

splash102

Koncepció/Fotó: Tejal Patni
Wardrobe/Styling: Furne Oné @ Amato
Production Designer: Andrew Del Rosario
Stylist asszisztens: Randy Del Rosario
Hair & Make up: Katherina Sherman & Toni Malt
Fotó asszisztendek: Amila Sushanta/Randy Del Rosario/Don Samira
Retus utómunka: 100berlin Creative Retouching

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner