Sport vonallal bővül a Zara kínálata

Egyre több divatmárka szembesül azzal, hogy vásárlóik életvitele jelentősen megváltozott. a kondozás, a jóga, a futás a mindennapok része lett. Aki időben lépett, nagyot kaszálhatott. Az Inditex csoport ezt nagyon jól tudja, hiszen az Oysho, vagy éppen a Bershka üzleteikben már megtalálható a sport vonal. Mivel ezeknél a márkáknál már remekül működik a sportruházatok eladása, érdemesnek találták, hogy a Zara kínálatát is szélesítsék vele.

Az új vonalat a már meglévő üzletekben és online kínálják majd, világszerte március 10.-én indítják útnak a kollekciót. Lehet stílusosabb lett volna külön boltokban – akárcsak a Zara Home termékeket- forgalmazni, de a döntés már megszületett. Az induló kollekció a futás és a wellness világa köré épül majd. A színek jellemzően a fehér, szürke, fekete, és a neon lesznek, s a ruházat mellett a kiegészítő termékek: jógamatrac, vizesflakon, törölköző, sapka, edzőcipő szintén megvásárolhatók lesznek.

A sport kollekcióból még nem tudok mutatni darabokat, de nézzétek meg a legutóbbi zseniális festékbombás kampányuk képeit.

zara4 zara-2 (Custom) zara-3 (Custom)

 

zara5 (Custom) zara1 (Custom)

zara-1 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner