Sport vonallal támad a Victoria’s Secret

Nagy várakozás előzi meg a Victoria’s Secret soron következő bemutatóját, amelyről már tudjuk,hogy Párizsban lesz, és a Max factor fogja sminkelni. Addig azonban igazán különleges új vonallal örvendeztetik meg a rajongóikat. Egyre több divatmárka száll be a sportruházat gyártásba, így ők sem hagyhatták ki ezt a ziccert. Sportmelltartó vonallal bővítették hát kínálatukat, amely a Victoria Sport nevet kapta.

Adriana-Lima-Victorias-Secret-Sport

Hogy mennyire különlegesek ezek a melltartók? Nem tudjuk, de az biztos, hogy a cég őrületes előnnyel rajtol már csak a Victoria felirat miatt is. Gondolom nem tévedek nagyot, ha már most megjósolom, hogy ezek a toppok lesznek majd a legmenőbb darabok az edzőtermekben.

A márka weboldalán még több modellt találhattok. Ide kattintsatok.

victoria sport

Adriana-Lima-Victorias-Secret-Sport1

Adriana-Lima-Victorias-Secret-Sport2

Josephine-Skriver-Victorias-Secret-Sport

Romee-Strijd-Victorias-Secret-Sport (Custom)

Taylor-Hill-Victorias-Secret-Sport (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner