Star Wars smink kollekcióval készül a Max Factor

Óriási dobásra készül a Max Factor az új Star Wars premier kapcsán. A cég kreatív design igazgatója Pat McGrath izgalmas sminkeket tervezett, melyeket a kultikus mozi inspirált. A hat különböző look-ból álló sorozatból egyenlőre kettő látott napvilágot.
Amerikában a Covergirl márka égisze alatt már bemutatták a termékek egy részét is. S mielőtt valaki nem értené, hogy jön ide a Covergirl, miközben a Max Factorról beszélünk- a két márka ugyanahoz a cégcsoporthoz tartozik. Így tévesek azok az információk, amelyek arról szólnak, hogy két különböző sorozat kerül majd a drogériákba. A termékskála ugyanaz lesz, legfeljebb más márkanéven.
De térjünk vissza a látványra Pat McGrath még gyerekkorában lett a Star Wars nagy rajongója, így igazán nem esett nehezére a sminkek megtervezése. A két publikus make up egyikét C-3PO, a másikat pedig egy birodalmi rohamosztagos inspirálta.
max-factor-star-wars-3

max-factor-star-wars-1

max-factor-star-wars-2

19 különböző termék található majd a kollekcióban, arany- és ezüst rúzsok, körömlakkok, és 6 (!) féle limitált kiadású szempillaspirál. Sajnos arról azonban nem érkezett információ, hogy nálunk forgalomba kerülnek-e ezek a termékek..

star-wars21

star-wars2

star-wars

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner