Stefano Gabbana valóban Budapesten inspirálódott a Mexikói kollekciójához

Nem hagyott nyugodni a “Mexikói kapszulakollekció” amelyet a Dolce & Gabbana hozott ki idén nyárra. Ahogy ezt megírtam (ide kattintva érheted el) nagyon gyanús volt a Nagycsarnokban, és a Váci utca környékén kapható szuvenírshopok kalocsai kínálatára hajazó kollekció. Aztán elkezdett valami derengeni.
Kicsit több, mint egy évvel ezelőtt, amikor a bulvársajtó leginkább Zimány Linda flörtjével volt elfoglalva, illusztris vendégek sokasága járt Budapesten. Többek közt Stefano Gabbana, aki lelkesen posztolt is a fővárosból. Ezt a képet az instagramján tette közzé:
mexikoikalocsai
Bizony-bizony, ez egy tipikus szuvenírboltos kép, amelyet ha alaposan megfigyeltek, a háttérben rálelhettek a kalocsai terítőre, vagy kötényre. Ezek után nem csodálkoznék azon, hogy Gabbana nem kevés bevétellel örvendeztethetett meg egy vagy több kreskedőt.
S mostmár legalább azt is tudjuk,hogy a Váci utcát és a Nagycsarnokot övező terület Mexikó része 🙂

Ha pedig valaki tudja, hogy az elmúlt év márciusában hol vásárolt több tucat kalocsai terítőt egy olasz úriember, akkor ne habozzon, írja meg nekünk a történetet!

dolce gabbana mexican 2015 kalocsai embroidery

dolce_gabbana_mexico_capsule_collection_514257645_650x

dolce gabbana mexican 2015 kalocsai embroidery

Dolce and Gabbana Kalocsai Mexican capsule collection

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner