Steven Klein divatfotóival erősít a Samsung

A piaci versenyben igen ötletes húzással próbál erősíteni a Samsung. Mivel a mobiletelefonokat, órákat a legtrendibb kiegészítőkként is tartjuk számon, ezért a világ egyik legjobb divatfotósával Steven Klein-nel készítettek egy komoly kampányt, vagy ahogy ők hívják lookbook-ot, s modellnek Bella Hadid-ot és Xiao Wen Ju-t kérték fel.

Érdekes, hogy a Samsung mennyire komolyan veszi a divatot helyi viszonylatban is, elég akár a két évvel ezelőtti Nanushká-s együttműködésre gondolni. Ekkor hátlapokat terveztettek a tervezővel.

nanushka-hatlap-samsung

A Samsung marketingesei úgy gondolják, hogy nem badarság a technikát és a divatot összehozni, hiszen ma már egy telefon legalább annyira divatcikk, mint egy táska, vagy kalap.
samsung-01
samsung6 samsung42 samsung5 samsung24 samsung4 samsung31 samsung3 samsung23 samsung22 samsung2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner