Steven Klein készítette a Ray-Ban kampányát

Különleges kampánnyal készült a 2017-es évre a Ray-Ban.  A nyolcvanadik születésnapját ünneplő márka hét különleges kampányképen mutatja be azokat a berögzült sztereotípiákat, amelyek legjobban megakadályozzák az embert abban, hogy önmaga legyen. Steven Klein olyan pillanatokat örökített meg,
amelyek főhősei leszámolnak a múlttal, hogy felszabadítsák valódi személyiségüket.
Kihozzák magukból a maximumot és fejlesszék önmagukat, hogy soha ne térjenek már vissza a múlthoz.

A képek nagyon eredetiek, ami nekem személy szerint eszembe jutott róluk, az egyetlen szó: cool.

„A kampány témája a sokféleség és az egyéniség” — magyarázza Klein. „A kampány egész koncepciója egy olyan világ felépítésén alapszik, melyben az embereknek lehetőségük van átlépni az egyes világok között anélkül, hogy visszanéznének. A kampány egyik legjobb tulajdonsága az autentikusság. Bárki, aki Ray-Ban szemüveget visel, egyúttal kifejezi a saját egyéniségét anélkül, hogy valaki másnak akarna látszani.”

A filmszerű kampányképeken a Ray-Ban nem modellekként hivatkozik a szereplőkre, hanem főhősökként. Végülis mindenki a maga életének (filmjének) a főhőse.
Lássuk a képeket:

A kép főhőse Ray-Ban General modelljét viseli

A főhőse Ray-Ban Dean modelljét viseli.

A kép főhősei Ray-Ban Blaze-t viselnek.

A kép hőse a Ray-Ban Aviator modelljét viseli.

A kép hősei Ray-ban Wayfarer modellt viselnek.

A kép hőse Ray-Ban JaJo modellt visel.

Ha “élőben” is szeretnétek megtekinteni, felpróbálni, vagy éppen megvásárolni a kereteket, akkor irány a  Trend Optika di Moda üzlete: Budapesten, Győrben vagy Szombathelyen.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner