Steven Meisel fotózta a Zara őszi-téli kampányának képeit

A Zara weboldalán nézelődve megakadt a szemem a kiemelkedően gyönyörű új kampányképeken, amelyeket Steven Meisel-lel készítettek. A zseniális divatfotós a tőle megszokott tökéletes színvonalat hozta. Egyszerűen nem lehet betelni a képekkel. Luxuskörnyezet, fantasztikus styling, a kilencvenes évek elejének vagy éppen a hetvenes évek magas divatját idézik. Nem először dolgoztak együtt, hiszen az idei tavasz-nyári kampányt is vele alkották meg. Igaz ez a mostani sokkal kifinomultabb, mint a korábbi.

Érdemes a videót is megnézni. A kampányban hét modell szerepel: Meghan Collison, Lexi Bolling, Kris Grikaite, Blesnya Minher, Julia Nobis, Karolin Wolter és Fei Fei Sun. A stylingért Karl Templer felelt. A művészeti irányítás és a berendezés Fabien baro munkája.

Ha ezek után kedvet kaptatok a Zarához, ide kattintsatok. Steven Meisel weboldalát pedig itt találhatjátok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner