Süel az inspiráló nőkért 2016- kulisszatitkok, és a végeredmény

Itt a Pumpkin Paradise-on is olvashattátok a Süel felhívását, amelyben inspiráló nőket keresett. Ha jól vagyok informálva, olvasóim is jelentkeztek rá. Mivel a zsűri tagjaként is részt vettem a pályázaton, ezért bizton állíthatom, hogy igen nehéz helyzetben voltunk. A tízes szűkített listából már alig tudtuk eldönteni, hogy ki legyen az a három, aki nyertesként részt vehet a fotózáson, amelyen a Süel következő kampányképeit készítjük el. Ha egy kicsit lentebb görgettek, láthatjátok, hogy annak ellenére, hogy három nyertest ígértünk, mégis öten lettek. Bizony enyhangúlag így döntött a zsűri a szoros mezőnyre és az érdekes, érdemes, inspiráló történetek végett.
wek1Számomra a történet nem ért véget a zsűrizéssel, hiszen a lányok átalakítását, vagyis a stylingot én vállaltam magamra. Viccesen akár azt is mondhatnám, megnyertek engem is. Be kell valljam, hogy nagyon utálom az “átalakítás” szót. Nem vagyok híve annak, hogy valakit kiforgassunk magából, s főleg, hogy olyan embert alakítsak át, akinek határozott önképe, életképe van. Jobban szeretem azt mondani, hogy kibontom az illetőt. Ez ilyenkor számomra nagyon nagy összpontosítással járó munka, hiszen figyelem az illetőt, kifaggatom mit szeret, és próbálom egy olyan irány felé terelgetni, amit eddig talán nem vett észre. Ha pedig olyan öltözék kerül fel valamelyik modellre, amelyben nem érzi jól magát, azt rögtön lecserélem. Ez talán a jelmeztervezői múltam hozadéka, hiszen az, ha valaki nem érzi magát a bőrében, meglátszik a végeredményen. Ebben az esetben, ahogy a végeredménnyel szembesültem, valóban látható lett a változás. S az is, hogy a lányok nem feszengtek, hanem örömmel ismerkedtek az új vonallal, amely a kék, és a szőlő színeinek jegyében lett kiválasztva.

Réka fül-orr-gégészként dolgozik a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészti Klinikáján. A gyógyító munka mellett, magyar, angol és német nyelvű medikus csoportok gyakorlati oktatásával is foglalkozik. ” Nagyon jó érzés és fontos feladatnak tartom, hogy a hallgatóimnak át tudjam adni a szakmai tudás mellett a munka iránti szeretetet és elkötelezettséget, hogy éreztessem velük, hogy hogyan tudunk segíteni, mire figyeljünk a betegeinkkel kapcsolatban. A legjobb visszajelzés mindig az, hogy az oktatási időszak elteltével meg szoktak keresni diákok, hogy ezt a szakot szeretnék választani, mert megkedveltettem velük, és önkéntesen bejárnak utána a klinikára, bekapcsolódva hétköznapi munkába.” – mesélt nekünk a munkájáról. Sokat fut, kerékpározik, és gyakran a Fradi amatőr triatloncsapatának edzésein is részt vesz. A káprázatos szépségű lányról nem akartuk elhinni, hogy sosem modellkedett még.
süel-réka (Custom)

IMG_0932x (Custom)

Mari szintén egy különleges gyöngyszem volt a fotózásunkon. Ő nemcsak tanít, hanem gyógyít, és segít is a tehetséges tanítványainak. Blogoldalakat vezet, amelyeken egyrészt a tanítványok írásait közli le, másrészt spirituális fejlődéséről számol be. Évente többször részt vesz ételosztásokon is. Ez a mondata különösen megragadott: “Szeretem, ha hasznosan telik az idő, és jó, olyanoknak is mosolyt csalni az arcára, kiknek már régóta nincs min nevetniük.”

süel-mari (Custom)

mari

Zsófi kétgyerekes anyuka, aki bátor volt merész döntést hozni, feladni a biztos, de monoton alkalmazotti állását. A multinál letöltött éveket követően bátyjával szabadulószobákat nyitottak. Az ötlet olyan sikeres lett, hogy éppen most dolgoznak a Koppenhága-i, és Párizs-i nyitáson. Így írt nekünk bemutatkozó levelében: “Amire szeretném inspirálni a nőket, hogy sosem késő változni és változtatni, hogy gyerekek mellett is kiteljesedhetnek és sikeresek lehetnek a munkában és ami a legfontosabb, hogy két gyerek után is lehet lapos hasuk.”

süel-zsófi (Custom)IMG_0584x (Custom)Gabi egy igazi perpeetum mobile. A Győri nemzeti Színház művésznője Szlovákiából csöppent a színház világába. S míg a világot jelentő deszkákkal ismerkedett, mellesleg elvégezte a közgazdasági egyetemet is. Egy betegség kapcsán komolyan elkezdett az egészséges életmóddal foglalkozni, amellyel nem csak önmagának, hanem másoknak is segít. Ha hiszitek hanem, Gabi egykor nyolcvan kiló volt. Most saját stúdiójában segít lefogyni azoknak, akik hasonló problémával kűzdenek. “Még az egyetem befejezése előtt saját vállalkozásba kezdtem, megnyitottam Szlovákia első EMS stúdióját. Azt tartom, hogy a jó vállalkozás titka a nyitott szív és a nyitott szem. Nekem nyitva lehetett valamelyik, és az egyetem évei alatt összegyűjtött tanulmányi ösztöndíjból megvettem az első E-Fit elektromos izom-stimulációs gépemet.”
süel-gabi (Custom)

IMG_0732x (Custom)

Grétát édesanyja nominálta a versenybe. Az idén 25. életévét betöltő lány erős akarattal, nagy kitartással legyőzött egy nagyon súlyos, agresszív rákos megbetegedést, melyet 20 éves korában diagnosztizáltak nála. Három éven át tartó kemoterápia és sugárkezelés után, írt egy könyvet melyben leírta a történetét, hogy ezzel segítse azokat az embereket, akik hozzá hasonló betegségben szenvednek. Könyvének a címe: A szívem ezerkétszázat ver egy perc alatt. Gréta jelenleg borszakértőnek tanul.

Komoly, csupa természetesség lány, akinek sikerült megmutatnunk, hogy gyönyörű, ha mosolyog!

süel-gréta (Custom)

Végül mutatok egy képet a stábról, amelyet a nap végén készítettünk:

werkvége (Custom)

A fotókat Klinszky Gábor készítette, a sminkekért Lemon, azaz  Deák Veronika felelt. Velem ismét egyik kedvenc asszisztensem Vági Krisztina dolgozott. A kép jobb oldalán pedig Csillag Zsuzsit láthatjátok, aki a Süel tulajdonosa, valamint igazi napsugárlány.

Szeretném megköszönni a Promod (weboldaluk itt), és a Tally Weijl (facebook oldaluk itt), valamint a Rossetti Bizsu(webshopjuk itt)  segítségét, akik nélkül ez a produkció nem jöhetett volna létre.

A fotókon az alábbi ruhák és kiegészítők láthatók:

Réka: 1.kép: ruha- Süel, nyaklánc- Rossetti bizsu, 2.kép: ruha- Süel, karkötők- Rossetti Bizsu

Mari: 1. kép: ruha, kardigán- Süel, fülbevaló- Rossetti Bizsu, táska- Promod, 2.kép: ruha, bizsuk: Süel

Zsófi: 1.kép: top- Süel, színes farmer-Promod, karkötő, nyaklánc- Rossetti Bizsu, 2.kép: top, nyaklánc- Süel, farmerszoknya-Tally Weijl

Gabi: 1. kép: top-Süel, short: Promod, fejpánt- Tally Weijl, nyaklánc-Rossetti Bizsu, 2. kép: ruha- Süel, nyaklánc-Rossetti Bizsu, napszemüveg-Promod

Gréta: 1. kép: golf pulóver-Süel, szoknya övvel- Promod, gyűrű-Rossetti Bizsu, 2. kép: crop top- Süel, top-Tally Weijl, nadrág, táska-Promod

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner