Süel az inspiráló nőkért 2016

Ismersz olyan nőket a környezetedben, akik inspirálnak téged? A Süel már évek óta azokat a nőket keresi, akik a márka inspiráló arcai lehetnek. Ők lesznek azok, akik a tavaszi- nyári katalóguskban bemutatják legújabb modelleket.
A Süelt jól ismerőknek nem újdonság, hogy más divatmárkáktól szokatlan módon olyan Nőket szeretnének idén is lencsevégre kapni, akik nemcsak szépek vagy éppen csinosak, hanem igazi inspiráló személyiségek is.
Olyan nőket szeretnénk a Süel kamerái előtt látni akik pozitívak, energiát, ötleteket és lendületet adnak környezetüknek, akikkel jó lenni mert sugárzóak, illetve természetesen Süel rajongók. S az, hogy többesszámban írok a pályázatról, nem véletlen, hiszen ebben az évben először e sorok írója is csatlakozik a Süel csapatához. Nem csak a zsűriben foglalok majd helyet, hanem a győztesek egyik nyereményének elkészítésében is részt veszek majd. De erről kicsit később!

Térjünk vissza a pályázat kiírásához: mindegy milyen területen dolgozol, mindegy hány éves vagy (legalábbis felső korhatár nincsen) és most a kilók sem számítanak. A lényeg annyi, hogy legyél aktív, foglalkozz sok mindennel vagy akár fejleszd magad folyamatosan, pörögj sokat, vagy sportolj hajnalig, legyél pozitív, legyél jó példa, kövessenek mások azaz inspiráld a környezeted!

suel (Custom)

Jelentkezés feltételei:
Ha belevaló NŐ vagy és elmúltál 24 éves , akkor küldj nekünk egy profil – és egy egész alakos képet magadról, illetve
egy rövid, fél oldalas bemutatkozást az info@suel.hu-ra, amiben leírod miért is vagy te inspiráló a környezeted számára!

A tárgymezőbe írd be, hogy “Süel az inspiráló nőkért”!
Emellett természetesen like-olnod kell a Süel facebook oldalát, hiszen az ő katalógusukban fogsz szerepelni, amennyiben te leszel a kiválasztott.
A képeknek és a bemutatkozó anyagnak 2016. 02. 21. éjfélig kell megérkezniük a megadott e-mail címre. Késve érkezett pályázatot sajnos nem áll módukban elfogadni.
FIGYELEM, NOMINÁLHATSZ MÁSOKAT IS!
Az előző években gyakran előfordult, hogy barátnőt, testvért vagy édesanyát neveztek be a pályázatra, s az idén is várják ezeket a jelentkezéseket. Gondoljátok át, ki az, aki a környezetetekben a legjobban inspirál benneteket.
suel2 (Custom)

Nyeremények:

3 szerencsést választunk idén is, akik a Süel csapatának kezei között átalakulnak.
Egy profi fotózáson vesznek részt, ahol nem más mint e sorok írója, Parádi Gabi felel majd a stylingért, s ahol a Süel állandó sminkese Deák Veronika fogja még szebbé varázsolni a lányokat, valamint a Süel fotósa fogja elkapni a legsugárzóbb pillanatokat.
Mind a 3 lány szerepel a Süel tavaszi katalógusában, illetve egy – egy Süel ajándékcsomaggal is gazdagabbak lesznek.
Emellett az Amasole Római jógabérletével és az Ilcsi szépségmanufaktúra felajénlásával szépülhetnek tavasszal.
suel3 (Custom)
Eredményhirdetés 2016. 02. 27.
A fotózás várható időpontja 2016. 03. 03-08.

A zsűri:

Kis csapatunk saját szubjektív véleménye alapján választja ki (pontozással) a 10 döntőst, akik közül a végső zsűri, szintén pontozással, kiválasztja a 3 nyertest. Fellebbezésnek helye nincs!

A pályázat témájának megfelelően olyan nőket kértünk fel a zsűribe, akikről a pályázat kiírója, a Süel csapata úgy gondolja,  maguk is sok területen megállják a helyüket, mégis igazi nők maradtak. (ez természetesen nagyon hízelgő számomra, s akár egy díjjal is felér)

A zsűri tagjai:

Horváth Éva: műsorvezető, közgazdász, igazi sport rajongó
Jakab Adrienn: Amasole jógaközpont megálmodója, közgazdász
Csillag Zsuzsi: Süel tervezője, közgazdász, jóga fan
Parádi Gabriella: blogger, stylist

A poszt fotóin a 2015-ös nyerteseket láthatjátok.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner