Szép vagy, vagy átlagos?

Megszokhattuk, hogy a Dove nem aprózza el magát a provokatív, és véleményformáló reklámok tekintetében. Érdekes, hogy pont egy szépségápolási cég merte bevállalni, hogy teljesen szembe megy a trendekkel, és próbálja megváltoztatni a tökéletesség iránti elérhetetlen vágyat tápláló elvárásokat.
A Dove kampányai új trendet teremtettek. Még mindig el tudunk gondolkodni azon, hogy mennyire megtépázott a nők önbizalma, és hogy ez mennyire alaptalanul belénksulykolt képek következménye. Öt különböző nagyváros San Francisco, Sanghaj, Delhi, London, Sao Paolo egy-egyépületének ajtaját látták el két jelzővel: szép és átlagos.
dove
Ezután egy rejtett kamerával felvették a nők reakcióját, hogyan látják magukat, hogyan viszonyulnak saját szépségükhöz. A videó legelején a legtöbb nő, félelemből, önbizalomhiányból és még ki tudja milyen okokból az átlagosok táborába sorolja magát. Félnek áthaladni a szép felirat alatt.
Ti vajon melyik ajtót választottátok volna?

Elgondolkodtató….Vajon Magyarországon mi lett volna az eredmény?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner