Szépségnagykövetek Cannes-ban

A következő másfél hétben minden figyelem Cannes-ra összpontosul . Világsztárok, modellek, hírességek kápráztatják el a közönséget gyönyörű ruháikkal és egyéniségükhöz illő sminkekkel. A L’Oréal Paris szépségnagykövetei sem maradnak ki a cannes-i vörös szőnyeges rendezvényekről. Karim Rahman sminkmester káprázatos sminkeket álmodott meg számukra, amelyet akár le is másolhatunk. Íme az első nap termése:
Dotzen Kroes
dotzen
Füstös szemek, barackos árnyalatú rúzs dukál az időtlen Femme Fatale look-hoz, és a Versace ruhához..
GET THE LOOK - 1_picture_original-CROP
Julianne Moore
moore
Káprázatos pillantást ertedményeznek a sötét szemek, és a feketére festett hangsúlyos szemillák.
GET THE LOOK - 3_picture_originalCROP
Karlie Kloss
kloss
Pasztell színek, és intenzív festésű szempillák ellensúlyozzák a ruha extravaganciáját. Jó példa arra, hogy hogyan lehet szofisztikált stílust adni a szokatlan Versace öltözékhez, s elkerülni azt, hogy közönségesen nézzünk ki.
GET THE LOOK - 5_picture_originalCROP
Naomi Watts
watts

Sugárzóan természetes külsőt eredményez a természetes barackos árnyalat. Akár rúzs, vagy pirosító formájában használjuk.
GET THE LOOK_picture_originalCROP

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner