Születésnapra készül a Guerlain

Bizonyára mindenki ismeri a Guerlain ikonikus termékét a Météorites gyöngyöket, arra viszont nagyobb tétet mernék tenni, hogy nem tudjátok milyen magyar vonatkozása van.

guerlain (Custom)A tavasszal harmincadik születésnapját ünneplő beauty csoda a vitathatatlanul magyar csengésű Dominique Szabo nevéhez fűződik. Egy kínai utazásról visszatérve, az akkori Make-Up Director magával hozott egy doboz gyöngy formájú fehér hintőport. Innen jött az ötlet, hogy a színeket gyöngy formába préselve izgalmas újdonságot állíthatnak elő.  Először 1987-ben Champs-Élysées-n található üzletükben mutatták be a Météorites gyöngyöket. Egy nagy üvegtálban állították ki a színes gömböcskéket, amelyről a vásárlók többsége azt gondolta cukorkák.

powder GuerlainA gyöngyök készítése a kezdetektől fogva mostanáig kézzel történik. Minden összetevőt kézzel mérnek ki, és keverik össze. A kész gyöngyök színei mind-mind valami fontos dologért felelnek.

Guerlain meteorites Ahogy felvisszük az arcunkra az ecsettel, a kis meteoritok munkába állnak. A titkuk: három ikonikus árnyalat adja az alap koncepciót. A rózsaszín az egészséges ragyogást biztosítja, a halványzöld kijavítja a bőrpírt, a finom mályva fényt ad. A plusz fehér és arany a ragyogás fokozza.

Guerlain

2017 tavaszán a harmincadik évfordulóra való tekintettel egy szépséges sorozattal a Happy Glow Collection –nel jelentezik a márka.

meteoridesA Météorites gyöngyökön kívűl három másik termék is a limitált kollekció része lesz. A  Meteorites Voyage Palette egy könnyen hordozható highlighter és pirosítón kettő az egyben kompakt.

blush

Egy új ecsetet is kap a sorozat, amely puhább és erősebb is lesz. Valamint két Kiss Kiss Shaping Creamy Lip Colour névre hallgató pinkes piros, illetve egy lágy, fényes pink árnyalatú rúzs is megjelenik majd. A poszt végén nézzétek meg a Guerlain videóját, amelyben a kevésbé tudományos verzióját mutatják meg annak, hogy hogyan is készülnek a csodás pirosító gyöngyök.

kisskiss_rúzs

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner