Szuperszexi rekavago kampány

Provokatív kampányfotókat készített Balla Vivienne rekavago legújabb kollekciójához. A szexi képek a facebook zord erkölccsőszeinél ki is vágták a biztosítékot, letiltották őket. Pedig a provokativitást, és az erotikát a művészet keretein belül tartották.
A vörös háttérben cipőbe, táskába öltözött modell egyféle visszakacsintás Marilyn Monroe híres meztelen képére.
Az eddigi kampányképektől látványban erősen eltérő, de igazából azok folytatásaként jött létre ez az anyag.” Eddig is mindig azt képviselte a márka, hogy a megfelelő cipővel és táskával lehet csak kerek egész a megjelenésünk, olyan, ami tükrözi az egyéniségünket. A brand női kollekciójának a kampányában a minden nőben belül meglévő dögös, démoni nőt idéztük meg. Amikor magassarkút veszünk fel, akkor ez a nő jelenik meg. Ez egy játék, amit mi nők is élvezünk és a férfiak is.”- avatott be Vágó Réka a kollekció, és a kampányfotók koncepciójába.

Ha kíváncsi vagy Vágó Réka kollekcióira, kattints ide.

foto: Balla Vivienne
modell : Gingi
smink: Herrer Dóri
haj: Kozma Norbert es Bozò Csongor
foto asszisztens: Kustos Niki

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner