Táskák a természetesség jegyében- Julia Stadinger

Nemrég egy érdekes felkérést kaptam. Egyik kedvenc kolléganőm barátnője fogott táskatervezésbe,s álmai valóra váltásához kellett segédkeznem. A közgazdasági területen dolgozó kétgyermekes anyuka, gondolt egy merészet és gyermekkori álmát kézzelfogható tárgyakká változtatta.  A katalógus fotózása közben több mindent megtudtam Júliáról.

“Az ötlet, hogy táskák tervezésével foglalkozzak egy álom számomra. Az ember sokszor elképzeli, hogy egyszer olyan dologgal foglalkozhat, ami nem csak munka, de élvezet, szórakozás és öröm is egyben. Nekem  a táskák tervezése az, ami ilyen foglalatosságot jelent.
Mindig is szerettem az igényes, jó minőségű táskákat, kiegészítőket és cipőket. Azonban sokszor nehezen, hosszú keresés után találtam csak meg a számomra megfelelő, kompromisszum nélküli modelleket. Innen jött az ötlet, hogy magamnak tervezzem és készítsem el ezeket.  A saját  modellek láttán, mind a tervezés, mind a kivitelezés örömét megtapasztalva éreztem úgy, hogy  ez a jó irány.
Fontos  számomra hogy olyan maradandó dolgot alkossak, amelyre aztán méltán lehetek büszke. Külön öröm, ha ezeket mások is legalább olyan szeretettel viselik, mint én. Célom olyan kiváló minőségű, egyedi termékek megalkotása, amelyek örömmel töltik meg a nők hétköznapjait és egy pici egyediséget visznek a sokszor kevésbé személyes kiegészítőikbe.”
Julia Stadinger weboldalát itt, facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

fotó: Almási J. Csaba

styling: Parádi Gabriella

smink, haj: Kukovicza Tímea

modellek: Barabás Edit, Égner Enikő

stylist asszisztens: Andrási Nóra

 

julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags julia stadinger táska handbags

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner