Tavaszi sminkek a Chaneltől- magyar modellel a főszerepben

A Lancome-hoz hasonlóan a Chanel is kedvenc városának, Párizsnak ajánlja az idei tavaszi sminkkollekcióját. S míg a divatkampányuk fekete-fehérben pompázik, addig a Reverie Parisienne névre keresztelt sminkkollekció csupa finom, nőies pasztellszínben jelenik majd meg. Az árnyalatok a virágzó fákat idézik meg. Újra divat lesz a fukszis és a korall színű szájrúzs. S hogy kit láthattok a kampány képein? Nem mást, mint Axente Vanessát, aki több, mint egy éve tartja ezt a pozícióját a neves márkánál.

Chanel-Collection-Reverie-Parisienne Chanel-Collection-Reverie-Parisienne-Spring-2015

chanel-Spring_2015_Collection Chanel_Reverie_Parisienne_spring_2015_makeup_ Chanel_Reverie_Parisienne_spring_2015

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner