Tengerparti hullámok Kaliforniából

Izgalmas terméket kaptam kipróbálásra a L’oreal Professionel-től. Helyes kis pumpás flakon, ami nem mást , mint tengerparti hullámos fürtöket ígért. S ahogy a mondás tartja, akinek egyenes haj adatott meg, az hullámosra vágyik, akinek hullámos, az egyeneset szeretne.
loreal professionel beach waves

A cég most kétféle lehetőséget is kínál. Az egyik hosszabb hajúaknak, és egyben olyanoknak szól, akik jobban szeretik profikra bízni a hajformázást. Ez utóbbi természetesen többe kerül, és tovább is tart, mint az otthoni. Megmutatom, hogy ez a módszer miből áll:

A BEACH WAVES szalonszolgáltatás ajánlott fogyasztói ára: 7.000Ft – 8.000 Ft

kirsten_beach-waves_new

beach wavesA másik módszer a DIY hívőknek szól, akik otthon szeretnek saját maguk végére járni a dolgoknak.

beach-waves-tendencia-de-cabelo-para-o-verao-dicas-de-como-fazerMivel nekem igencsak rövid hajam van, és én az egyenesítgetők táborába tartozom, ezért a családban továbbadtam a Beach Waves flakont egy göndörítő mániásnak. Ő valóban nagyon sok praktikát kipróbált már a hullámos fürtök eléréséhez, időt, és ötleteket nem kímélve. Mielőtt a hivatalos leírást elolvasnátok, megmutatom a véleményt:

“Csak jó tapasztalatom van ezzel a termékkel. Sokkal könnyebbé tette a reggeleimet, ugyan is nem kell fél órákat sütögetnem a hajamat, hogy hullámos legyen, ugyanis a Beach Waves megoldja helyettem. Este kb 10 percet vesz el az életemből és reggel friss hajjal ébredek és elégedett vagyok a végeredménnyel!”

Mi van a flakonban? Textúrát adó, ásványi sókkal dúsított spray a strand-hatású laza hullámokért.

Használat: Permetezd a hajhosszra, majd finom mozdulatokkal nyomkodd felfelé a hullámokat.

Kizárólag L’Oréal Professionnel szalonokban elérhető termék. Ajánlott ára 2798 ft.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner