Természetes szépség natur kozmetikumokkal- ez a Naurel

Nagyon sok természetes kozmetikum van már a magyar piacon. A Naurel márkái miben különböznek a többitől?

A Naurel készítményei nem pusztán természetes, hanem organikus különlegességek. Válogatott bio olajokkal, vajakkal, kivonatokkal készülnek és nemzetközi minősítő szervezetek organikus certifikátjai garantálják azok magas minőségét. Nem tartalmaznak szintetikus adalékanyagokat és tartósítószereket, valamint mesterséges illatanyagokat és színezékeket. Külföldön is elismert és népszerű termékek.

naurel1 (Custom)

Sokan félnek natúr összetevőjű sminkeket választani, mivel attól tartanak, hogy nem annyira élénk, pigmentált, vagy éppen tartós a végeredmény. Te hogyan vélekedsz erről?

Nekem is ez volt a véleményem, én is próbáltam korábban 2-3 féle biosminket, melyekkel nem estem szerelembe. Tényleg fura volt a pigmentáltságuk, a színeik, a textúrájuk. Aztán jött a Naurel, rajtuk keresztül  pedig az INIKA és az NVEY ECO. Minden egyes készítményüket megkaptam és majdnem 1 hónapig csak teszteltem a termékeket, mielőtt  igent mondtam volna, hogy a munkám során is használjam őket. Ez az 1 hónap végérvényesen meggyőzött, hogy ezekkel akarok dolgozni, amikor csak tehetem. Én még futottam is sminkben és tapasztalatból mondom, nem mászott el a szememről, nem volt tőle “fóliasátor “érzetem a bőrömön. Nem zsírosította el a bőröm, nem lettek pattanásaim. Sőt! Minden egyes alkalommal úgy érzem, mintha feltöltődne tőle a bőröm. Nem is csoda, hiszen rengeteg értékes összetevővel készülnek: jojoba- és kókuszolajjal,, shea vajjal, kakaóvajjal, levendulával, csipkebogyóval, aloe verával, argánnal és még sorolhatnám.Teljesen megváltozott a véleményem arról, hogy mi a luxus dekorkozmetikum és mi nem az! Ráadásul már rengeteg fotózáson és forgatáson is dolgoztam velük, ahol gyönyörűen teljesítettek, csodálatosan megállták a helyüket az organikus sminkek.

IMG_0855 (Custom)

Rengeteg videoklip, divatfotózás, és a Viva átalakítós műsorának sminkeseként ismerhettünk meg téged. A legtöbben ilyenkor egy multi brandhez szegődnek el. Te miért választottad a Naurel-t? Hogyan találtatok egymásra?

Sohasem akartam egyik brandhez sem tartozni. Azt úgy éltem volna meg, mintha keretek közé lennék szorítva, mintha mások adnák a “szavakat” a számba,hogy mi jó, és mi nem az. Úgy éreztem, hogy elvesztettem volna a szabadság és őszinteség részét a munkámnak, pedig ez a kettő az egyik legnagyobb értéke annak, hogy ezt a szakmát választottam.

naurel vörös renáta természetes bio smink

A Naurel az én választásom volt. Teljes mellszélességgel. Hihetetlenül értékesnek tartom a minőségét és az üzenetet, ami a cég és a termékek mögött van. EGÉSZ-SÉG, tisztaság, korrektség és egyenesség,  amivel nap mint nap találkozom. Mind a termékek minőségét, mind az emberi oldal részét tekintve. Megmaradt a szabadságom is. Ezen kívül két dolog! Egyre több olyan emberrel találkoztam – nagyon fiatalokkal és érett nőkkel egyaránt, modellekkel, színésznőkkel, énekesekkel – akiknek különféle bőrproblémáik voltak. A bőr  túlérzékenysége, bőrpír, szárazság, zsírosság, kezdődő ekcéma, rozacea, allergia, pattanások,  “tipikus mai női betegségek” jelei az áll környékén és az arc alsó területén, a fül alatti nyaki részen. Már nem esett jól rájuk rakni nagy, neves dekorkozmetikai cégek sminkjeit, mert úgy éreztem, azok sem elég tiszták és úgy láttam, hogy sokszor tovább fokozta a bőr érzékenységét és problémáit. Megfogalmazódott bennem az igény arra, hogy tisztább , még jobb minőségű  készítményekkel kellene dolgozni! Ezzel együtt nemcsak szépséget, hanem EGÉSZ-SÉG-et adni az embereknek. Ehhez hozzájött a saját utam,tapasztalatom és egyfajta kutatása annak, hogy az én női betegségemnek mi az oka. Testileg, lelkileg, mentálisan mivel ártunk magunknak és mivel tudjuk az EGÉSZ-SÉGET újra visszaállítani gyógyszerek és kemikáliák nélkül, hogy a test regenerálódni tudjon. Ehhez többek között ki kell iktatnunk a környezetünkből felszívódó nehézfémeket, különböző mesterséges adalékanyagokat, melyekkel az élelmiszeripar és a kozmetikai ipar is eláraszt. Mivel legtöbbször nőkkel dolgozom, magam is az vagyok, ráadásul egyben sminkes, természetes volt, hogy ez lesz az utam, a küldetésem. Hogy ne csak szépséget, önbizalmat  és mosolyt adjak, hanem ennél többet. Minden gondolatommal, tapasztalatommal és sminkemmel: egy lépést a teljes EGÉSZ-SÉG felé. Nekem ezt jelenti, hogy a Naurelt választottam.

IMG_2894 (Custom)

Hogyan találtunk egymásra? Először egy érzés jelenik meg, amit egy gondolat követ. Megfogalmazódik hozzá egy vágy, és ehhez az utadba “sodor” az élet embereket, akik tovább terelnek, vagy segítenek a megvalósításban. Többnyire ezek olyan értékes találkozások és kapcsolatok, ahol a kereslet és a kínálat jókor, jó helyen találkozik. Mindkét fél számára értékes és hasznos. A márka  tulajdonosaival évek óta ismertük egymást, reklámfilm forgatásokon találkoztunk és dolgoztunk együtt többször. Miközben megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy milyen irányba szeretnék haladni, ők is meséltek a saját elképzeléseikről. Ugyanazokról az értékekről, célokról beszéltünk. Aztán megszületett a Naurel és szükségük volt a csapatba egy olyan emberre, mint én. Ekkor csörgött a telefonom.

inika1 (Custom)

Melyek a kedvenc termékeid?

Több is van.  Ez kis túlzással olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy melyik a kedvenc gyereked vagy a kedvenc kutyád?! Te tudnál választani? Mindegyiket másért szeretem! Nagyon szeretem például az INIKA báziskrémét. Egy konkrét vitaminbomba a bőrnek sminkelés előtt. Frissíti és nem nehezíti el. Szintén csodálatos a folyékony alapozójuk, mely egy kicsit highlightolja a bőrt, miközben kb. 10-féle bőrtápláló összetevőt tartalmaz. Vagy ott van az INIKA ásványi poralapozója és az NVEY ECO alapozója. A textúrák nem beleülnek a redőkbe, hanem kitöltik azokat. Az egyik barátom nemrégiben úgy fogalmazott, hogy “természetes photoshop, miközben mosolyog a bőr alatta.” Egész nap ápol és tele van értékes antioxidánsokkal.  Nagyon szeretem az NVEY ECO  és INIKA jól pigmentált szemhéjpúdereit, az Nvey gyönyörű, friss, üde arcpirosítóit! Már nem tudnám őket nélkülözni. Azt hiszem, körülbelül 20-30 üveg hagyományos alapozó fog nálam tönkremenni, mert már elajándékozni sincs szívem őket a tudásom és tapasztalatom birtokában.

IMG_2920 (Custom)Mit ajánlasz a téli időszakra az olvasóknak?

Hogy vigyázzanak a bőrükre és az egészségükre! Lehetőleg csökkentsék a kemikáliák használatát a mindennapjaikban. Vigyenek minél több antioxidánst kívülről-belülről a bőrbe, a szervezetbe. Ismerjék meg a természet ajándékait, a shea vajat, a különböző értékes organikus olajokat.  Merjék kipróbálni az új dolgokat. Adjanak egy esélyt a bio sminkeknek, de legalább kezdetnek az alapozóknak. Minden vegyi anyag, kőolajszármazék és nehézfém közvetlenül a véráramba kerül. A hagyományos készítmények pedig hemzsegnek ezektől. Évszak váltáskor megváltozik a bőr, belülről is más terhelésre készül fel a szervezet. Ez pedig  a bőrön látszik meg először. Szárazabb,akár foltosan szárazabb a bőr felszíni rétege, ami foltosíthatja a rá került sminket, és lehet sokan nem értik, hogy miért foltosodik, ami eddig jól működött és bevált. A megoldás: heti 1 vagy 2 alkalommal bőrradírozás, egy durva szemcsés, és egy lágyabb bőrradírral.  Ezenkívűl jobban kell figyelni a hidratálásra. Éjszakára is hidratáljuk a bőrt, akár természetes, organikus shea vajjal, kakóvajjal, vagy argán olajjal, kókuszolajjal. Számatalan lehetőség van bőrtipusnak és állapotnak megfelelően. A reggeli arcmosás után pedig egy gyorsan felszívódó lágy, de tápláló hidratáló-, vagy báziskrémet tegyünk fel a smink alá. Én az INIKA bázis krémét, vagy az ODILIQUE rózsavizes hidratáló krémét szeretem a legjobban. Nekem ezek váltak be munkáim során is. Így biztosan nem fog foltosodni a sminkünk ebben az időszakban sem..A smink trend az organikus sminkek között a világ trendjeit lekövetve: a hideg és a meleg fémes szinek használata, valamint a fények, a highlight-ok mindenhol az arcon. De nagyon fontos, hogy ne egyszerre használjuk őket! Vagy arccsonton ,vagy szemhéjon,vagy az ajkakon,de mindenhol ne csillogjunk,mert az nem elegáns.

naurel2 (Custom)

Milyen munkáidnál használtad már a termékeket,  kik találkozhattak már vele?

A teljesség igénye nélkül sorolok néhányat. Sminkeltem eddig több divatmagazinszámára és kampány fotózásokon, és videoklippek forgatásán is.  Dolgoztam egy történelmi dokumentum film stábjában, ahol a férfiakon láthatatlan, bőrszépítő alapozást kértek. Számos más fotózáson is használtam az organikus készítményeket. Kipróbálta és megszerette többek között  Tolvai Reni, aki köztudottan sminkőrült, Weisz Fanni, aki amúgy is a természetesség nagykövete, de Som-Balogh Edinát is megbabonázták készítményeink. Hasonlóan Széles Izát, Kiss Ramónát.De sminkeltem már vele fotózásokon,forgatásokon: Földes Esztert, Béres Alexandrát, Kovács Patríciát, Wolf Katit, Csobot Adélt, Bereczki Zoltánt, Havas Henriket, Hajdú Pétert és Koltai Róbertet,és mindenkinek nagyon szerette a bőre és a kamera is. Szerettük volna azokat az ismert embereket saját , egységes fotózással megjeleníteni,akik már kipróbálták,és már használják az organikus sminkeket a Naurel-től,és szerelmesek lettek a termékekbe: az Iniká-ba,és az Nvey eco-ba is.  Mindenkiről kétféle képet készítettünk, két különböző sminkben. A két véglet harmonikus egysége, akárcsak a naurel logója és védjegye: a fehér tisztasága ,ártatlansága, míg a fekete: az erő, a hangsúlyosság, a határozottság, a tudatosság harmonikus szimbiózisa. S nem mellesleg ez utóbbi változatoknál jól látható, hogy igenis lehet erős sminket készíteni natur alapanyaggal. Fontos megemlítenem, hogy a képeken minimális retust alkalmaztunk.

naurel3 (Custom)

Hol lehet elérni a termékeket?

 naurel.hu webáruházban lehet megrendelni. Ha valaki megkeres az elérhetőségeimen, nagyon szívesen segítek akár személyesen is a választásban, vagy a rendelésben, a tanácsadásban. Pár hónap múlva reményeink szerint megnyílik a Naurel márkaüzlete, és azon belül lesz egy organikus sminkbár, ahova betérhetnek a természetes szépség iránt érdeklődő hölgyek.

A poszt alá (akár itt, akár a facebook oldalon) kommenteljétek be, hogy a Naurel weboldaláról melyik termék a kedvencetek. Egy szerencsés olvasó-kommentelő kipróbálhat majd egy organikus sminkcsomagot. Eredményhírdetés december 14.-én.

naurel4 (Custom) naurel5 (Custom) (2)

Fotós: Udvardi Attila
Styling: Kiss Márk
Haj: Matócsi Tibor
Smink: Vörös Renáta /Naurel vezető sminkmester

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner