Testápolás chia maggal és mandulaolajjal

A Nutra Effects krémeket már megkedvelhettétek korábban, s bizonyára örülni is fogtok, hogy ez a sorozat most új családdal bővül. A már előbb említett krémeknél is jól bevált chia mag (ide kattintsatok a korábbi írásomért) és mandulaolaj alkotják az új testápolók összetevőit. Emellett értékes Omega 3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nálam az első próba, a beszívódás gyorsasága, és az, hogy mennyire érzem gazdagnak a krémet. Ha ragacsos, lehet bármilyen finom az illata, mennie kell.

Ez a testápoló maradt, igaz a kis barátját anyukám elhappolta, de ez legyen a legnagyobb problémám!

avon nutra effects testápoló
Gyorsan beszívódó formulájuknak köszönhetően rövid időn belül, akár 48 órán át hidratálják bőrünket- áll a katalógus leírásában. Ez az ígéret most, hogy közeledik a fűtési szezon, igencsak fontos lehet. Ilyenkor érdemes ugyanis jobban odafigyelni a hidratálásra, hiszen a száraz levegő nem éppen a bőrünk legjobb barátja. Ne sajnáljuk hát magunktól a testápoló- és hidratáló krémeket!

avon nutra effects testápolóNem kell aggódnunk, ezek a testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek. Mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

A folyamatosan bővülő Nutra Effects termékcsalád jelenleg három tagból áll, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet:

 

Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló
Aktív összetevőkkel és chia maggal

250 ml 1099 Ft és családi kiszerelésben 400 ml 1399 Ft

 

Nutra Effects Mélytápláló testápoló
Mandulaolajjal és aktív összetevőkkel

250 ml 1099 Ft és családi kiszerelésben 400 ml 1399 Ft

WP_20160821_17_15_35_Pro (Custom)
Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló
Chia maggal dúsított, gazdag állagú formulájának köszönhetően testre, arcra és kézre egyaránt használható. 200 ml 1299 Ft.

Megrendelhetők  online webshopból is.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner