Testformálás a tubusból

Korábban már mutattam nektek az avon Solutions család narancsbőr elleni krémjét, s mivel igencsak jó ár-érték arányúnak találtam, ezért az újabb generációs kencéket is kipróbáltam. Két új családtagot a Body Sculpting és a DD Body Cream krémeket választottam ki. Sajnos, ahogy a katalógusban ellenőrizem a Body Sculpting éppen nem elérhető- reméljük hamarosan újra az lesz. Ezt a krémet karra, hasra és combra használhattuk.
SAM_1217

Nyáron nem árt egy kicsit megtámogatni az alakformálást eféle kencékkel is, hiszen így még gyorsabban érhetjük el a kívánt hatást, a szép, feszes bőrt.
A napsárga tubusos DD krém- DD a ‘Daily Defense’ kifejezés rövidítése, melynek ’mindennapos védelem’ a jelentése- bőrvédő és regeneráló testápoló. Különleges, aktív összetevőinek köszönhetően segít formába hozni bőrünket a kritikus hasi és derék környéki területeken: feszesíti és javítja a bőr rugalmasságát, helyreállítja a bőr fiatalos ragyogását és akár 24 órán keresztül hidratálja és ápolja azt. Az aktív összetevői közül a különleges babassuolaj táplálja, a koffein élénkíti, az E-vitamin pedig védi bőrünket a külső hatásokkal szemben.
SAM_1226
A koffein mellesleg az egyik legősibb és egyben legismertebb élénkítő szer, amely nemcsak a posztírásnál segít, hogy gyorsabban forogjanak a kerekek, hanem remekül stimulálja a bőrt. Ráadásul az egyik legjobb zsírbontó és feszesítő hatással rendelkező összetevőként tartják számon, amely segítségével a legmakacsabb narancsbőr is halványulhat.
SAM_1224
Ha még több információt szeretnél, látogass el az avon weboldalára, ahonnan mostmár közvetlenül is tudsz rendelni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner