The Night is Young – editorial

Különleges sorozatot mutatok be a blogon, amely egyben egy fiatal fotográfus diplomamunkája is. Máthé Krisztián képeivel találkozhattatok már a Pumpkin Paradise-on, hiszen ő az, aki a hazai divatbemutatókon a kifutón vonuló kollekciókat és modelleket fotózza számunkra. Most a divat mélyebb bugyraiban merültünk el, és egy editorialt készítettünk a Metropolitan Egyetem diploma anyagához. A vizsga és a diplomavédés azóta sikerült, így Krisztián már hivatalosan is divatfotográfus lett.

Az editorial elkészítésében közreműködtek:

Modell: Blanka/Independent Model Management

Haj: Koczka

Styling: Parádi Gabriella

Smink: Pásztor Viktória

Stylist asszisztens: Wessely Márta

Köszönet a helyszínért a Szimpla Kertnek!

1.kép: top: vintage/ a stylist tulajdona, szoknya: DORA ABODI/ Velvet Chemistry, 2.-3. kép: ruha: KATTI ZOÓB, bőr hám: Richard Alexander, 4.kép: flitteres ruha: KATTI ZOÓB, 5.kép: kabát, nadrág, platform szandál: H&M, harisnya, flitteres melltartó: Calzedonia, 6.-7. kép: dressz: Calzedonia, kabát: Abigail Wirth 8.kép: szatén felsőrész: byvarga/ Velvet Chemistry, harisnya és dressz: Calzedonia, táska: DORA ABODI/ Velvet Chemistry, magasszárú lurex csizma: H&M, 9.-10. kép: flitteres overál: Richard Alexander, harisnya, lurex zokni: Calzedonia, szandál: H&M, 11.kép: bőrdzseki: a modell saját tulajdona

A képek utánközlése csak engedéllyel lehetséges- all right reserved Máthé Krisztián

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner