Thomas Sabo Karma-kereke már az őszi szezonba repít

Ahogy haladunk a nyár közepébe, úgy mutatják be a nagy márkák őszi-téli kollekcióikat. Tegnap a Thomas Sabo tárta elénk a következő szezonra szánt kínálatát. 2015-16 a szeretet jegyében telik majd Thomas Sabonál, hiszen a sterling ezüstből készült ékszereket mind egy-egy szeretett személy inspirálta. A sajtóbemutatót egy igazán impozáns helyszínen, a Festetics Palotában tartották.
PicMonkey Collage

A híd, ami összeköt: a párok egyénileg gravírozott szerelemlakattal teszik halhatatlanná szerelmüket a világ legszebb Szerelem hídjain. Az új THOMAS SABO Love Bridge sorozatot ez a romantikus szokás inspirálta: a karkötő íves formája a hidakat idézi. kedves és figyelmes gesztus, hogy az ékszerek megvásárlásához gravírozás is jár. Így magunk dönthetjük el, hogy kihez szeretnénk kapcsolni személyes kis hídunkat.SAM_1386

THOMAS SABO_EAU DE KARMA_2015_6

SAM_1379

SAM_1385adris

Békák, mókusok, medvék, sündisznó, bagoly és sólyom található a   Karma Beads vonalban, valamint az őszre és télre jellemző figurák gazdagítják a több mint 140 gyöngyből álló kollekciót. A fenti képen éppen egy Mikulás figurát nézegetünk Nagy Adrival, igaz a fotón ezt nem igazán sikerült visszaadni- a jókedvünket viszont igen.

SAM_1376

Fatima kertje sorozat egy elvarázsolt indiai kertbe kalauzol bennünket, ami telis-tele van meseszép bimbózó virágokkal és intenzív színárnyalatokkal. Stilizált lótuszvirág szirmokcirkónia berakással és  rózsakvarccal. Fénylő gyöngyök virágos részletekkel gazdagítják a Pearls sorozatot, ami klasszikus gyöngysor újraértelmezése.

PicMonkey Collage-sabo

SAM_1377

THOMAS SABO_STERLING SILVER_AW15_campaign (8)

Kipróbálhattuk az új Thomas Sabo ollatot is az Eau de Karmát, amely finom gyümölcsös, nagyon nőies illat, amely sokak kedvence lesz. Érdemes alaposabban is megnézni a csomagolást, ami az ékszer kollekció Karma Beads vonalának jellegzetes designját idézi.

SAM_1384

SAM_1399

THOMAS SABO_EAU DE KARMA_2015_3 THOMAS SABO_EAU DE KARMA_2015_4

SAM_1393

THOMAS SABO_STERLING SILVER_AW15_campaign (4)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner