Titkos kertbe vezet Michal Negrin 2015/16-os kollekciója

Megszokhattátok, hogy van néhány márka, és tervező, akikkel teljes mértékben elfogult vagyok, és rajongok mindenért amit csinálnak. Michal Negrin is közéjük tartozik.
Legutóbbi kollekcióját az útkeresés jellemezte , de az őszi-téli szezonban hihetetlenül jól sikerült elkapnia azt a hangulatot, ami a hordható, a vintage, és mai stílusok közt található. Fantasztikusan szép stylinggal egy varázslatos, mesebeli titkos kertbe pillanthatunk be. Mély bordók, türkíz, és királykékek tündökölnek a képeken. A ruhák virágok, hímzések, vagy éppen ékszerek printjeivel és Swarovski kristállyal díszítettek. Csodáljátok meg a kollekciót, és ha kedvet kaptok, látoghassatok el valamelyik Negrin üzletbe, ahol élőben is megcsodálhatjátok őket.
Bővebb információt itt találhattok.

negrin02

negrin019

negrin018

negrin017

negrin016

negrin015

negrin014

negrin013

negrin012

negrin0111

negrin011

negrin01

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner