Tomcsányi Dórival készített kapszulakollekciót a Tisza

Tomcsányi Dóri és Tisza találkoztása szinte sorsszerű volt. Dóri legnépszerűbb kollekciója a panel életérzést tükrözte, s a mai napig észrevehetően átsejlik a hetvenes évekből hozott vízuális élményanyag a munkáin. A Tisza pedig egyet jelent a retro érzéssel, valamint azzal, hogy egy igazán magyar márka hogy tud megújulni, és a fiatalabb generációnak is adni ebből a feelingből.
tomcsanyixtisza
Nem csoda hát, hogy a két márka egy kapszulakollekcióban forrott össze. A nyolcvanas évek legmenőbb tépőzáras cipődesignjai élednek újjá a Tomcsányi printekkel. A négy darabból álló kollekció rendelésre készül majd, limitált példányszámban. Reméljük a közös munka nagy sikert arat majd, s ez utat nyit majd, a kicsit bevállalósabb színválasztások felé is. A színeket ugyanis nagyon hiányoltuk a kollekcióból.
A Tisza facebook oldalát itt, Tomcsányi Dóri oldalát itt találhatjátok.
tisza2 (Custom)

Tisza x tomcsanyi
tisza1 (Custom)

tisza x tomcsanyi tisza34 (Custom)

Tisza-2016 Tomcsanyitisza01 (Custom)

tisza tomcsanyi

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner