Tommy Hilfiger Gigi Hadid-dal készített közös kollekciót

Jónéhány hónapja rebesgetik már, hogy Tommy Hilfiger és Gigi Hadid közös munkája nem merül ki a modell márka arcaként vállalt szereppel, hanem egy kollekció is útnak indul hamarosan. Az új parfüm kampányában már fel is fedezhettek a vájtszeműek egy darabot, amely nem az alap Tommy Hilfiger kollekció része.

Tommy-Hilfiger-The-Girl-Fragrance-Campaign

A tengerész stílust idéző kampány és kabát előrevetítette azt, hogy milyen is lesz az együttműködésből létrejövő válogatás. S ahogy kicsit rosszmájúan mondani szoktam: amikor már a túldekorált kollekciók, és az unalmas minimalizmus után senkinek nem jut eszébe semmi, akkor mindig újrafeltalálják a navy stílust.
galleries-dgallery1-image3 (Custom)

Hogy Tommy és Gigi unatkoztak-e azt nem tudom, mindenesetre a márka jellegzetes formáit, színeit remekül sikerült adoptálni. galleries-dgallery1-image2

Legolcsóbban a toppokhoz juthatunk majd hozzá- 50 dollártól, míg a legdrágább a bőrnadrág lesz, a maga 600 dolláros árával. A teljes kollekció szeptembertől jelenik majd meg az üzletekben és online.

Tommy Hilfiger weboldalát itt találhatjátok, facebook oldalán pedig itt tájékozódhattok.

tommy-2 (Custom)tommy-3 (Custom)tommy4 (Custom)tommy-5 (Custom)tommy-6 (Custom)tommy-1 (Custom)Gigi-Hadid-Tommy-Hilfiger-BTS

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner