Triumph Magic Boost- tökéletességre hangolva

Az elmúlt héten a triumph sajtótájékoztatójára voltam hivatalos, ahol a legújabb fejlesztésüket mutatták be. A több, mint százéves múlttal rendelkező márka folyamatosan újítja meg a kínálatát, ami nem csak a színekben, vagy a formákban érhető utol, hanem tudományos fejlesztésekben is. Legutóbb a Magic Wire kapcsán írtam a melltartóikról. Bizonyára sokan idegenkedtek a fémmerevítős melltartóktól, főleg, hogy igen sok kutatás igazolja a kártékony hatását. A Triumph ezért egy olyan rugalmas szilikonmerevítőt fejlesztett ki, és szabadalmaztatott, amellyel félretehetünk minden aggodalmat.
Triumph_Magic_Boost_sajtótájékoztató (1) (Custom)Mivel mi nők, remekül tudunk elégedetlenkedni, és saját önbizalmunkat is aláásni, a következő kihívásnak a Triumph egy igen széles célcsoportott választott.
Az évek múlásával, vagy éppen a súlyunk növekedésével, vesztésével, a terhesség, vagy éppen a szoptatás következménye képpen a mellek formája, teltsége jócskán megváltozik. S annak ellenére, hogy az anyaság pozitív hatást gyakorol a nők önbizalmára az anyák 40 százaléka a gyermekvállalás után nincs megelégedve melleivel. Jelentős részük úgy gondolja, hogy mellformája megváltozott, 63 százalékuk megereszkedettnek találja őket.

triumph1

S ha már itt tartunk, akkor valószínű egy egyszerű. Így gondoltak egyet, s mindhárom tulajdonságot egy kollekcióba varázsolták bele.
A Lift Up hatás kerekebbé teszi a melleket, valamint remekül támaszt is.
A Shape Up tökéletes tartást ad, valamint a melltartópántokat is akár keresztezve, akár a hagyományos módon hordhatjuk. A Push Up hatást pedig nem kell részleteznem..

Minden Magic Boost melltartóban Magic Wire merevítést találhatunk, amely már bizonyított. (itt olvashattatok róla)

Érdekesség, hogy a fejlesztés során 11 ezer nőt vontak be a kutatásba. A kutatás folyamán kiderült, hogy tízből hét nő magabiztosabbnak érzi magát megfelelő méretű melltartó viselése esetén. Ugyanakkor csupán hat volt tisztában saját méretével (itt olvashattok róla, hogy hogyan kell a méretet helyesen meghatározni), egyharmaduk vett részt mérettanácsadáson az elmúlt év során és mindösszesen csak 10 százalékuk törekedett a megfelelő méretű melltartó megtalálására.

A tanulmány résztvevői túl nagynak ítélték meg a társadalom által rájuk nehezedő nyomást – anyaság, karrier, jó megjelenés valamint sikeresség együttes elérése. Ezek a tényezők mind hatással vannak az arra, hogyan befolyásolja testképük magabiztosságukat. Eléggé elgondolkodtató eredmények…

Próbáljátok ki valamelyik márkaboltban az új kollekció darabjait, és tapasztaljátok meg, hogy mennyiben érzitak magatokat komfortosabban.

Triumph_Magic_Boost_sajtótájékoztató (4) (Custom)

Triumph_Magic_Boost_sajtótájékoztató (5) (Custom)

Triumph_Magic_Boost_sajtótájékoztató (9) (Custom)

triumph-montazs (Custom)

Magic_Boost_HWP_P1200 (Custom)

Magic_Boost_MWHU_MWP_MWHP_P1200 (Custom)
M_Boost_WYOB_MWHU_MWHP_HWP_P1200

Magic_Boost_Drs_WYOB_MWHU_P1200 (Custom)

Magic_Boost_MWHP_HWP_P1200

Magic_Boost_MWHP_HWP_P1201

Magic_Boost_MWP_Tai_P1200 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner