Új alapozó család problémás bőrre

Kezdjük az évet egy remek hírrel, ami főleg azok számára lesz nagyszerű, akik problémás bőrrel küszködnek. Bizonyára láttatok már olyan lányokat, hölgyeket, akik vastag alapozással, sminkkel próbálták eltüntetni pattanásos bőrüket. Ez persze nem mindig sikeres megoldás, van, hogy még hangsúlyosabbá válik a problémás terület.
Mivel magam is sokáig küszködtem ezzel a problémával, jóval a tinikoron is túl, ezért tudom mekkora feladqt megtalálni a megfelelő sminkkészítményt.
vichy pattanásos bőrre smink alapozóA pattanások, a kitágult pórusok, a foltok, a hegek elfedése és a fénylő arcbőr alapozása speciális szakértelmet és alapozót igényel. A VICHY Dermablend alapozó egységesíti az arcszínt és simítja a bőrfelszín  egyenetlenségeit.  Az alapozó a bőrhibák enyhítésére szolgáló hatóanyagokat is tartalmaz, ezért tartós használata kifejezetten ápoló hatású az aknéra hajlamos, pattanásos arcbőr számára. Az aktív hatóanyagok csillapítják a gyulladt pattanások környékén érzékelhető kellemetlen égető érzést. Maga az alapozó nem folyós, hanem sűrűbb textúrájú. ennek ellenére a bőrön nem vastag, és nem maszkszerű.

vichy dermablend

Az alapozó  nem csak a szalicilsav tartalmú vizes összetevőjének köszönhetően tud segíteni a problémás bőrön, hanem az eperuline nevű hatóanyagával is, amely nyugtatja a piros területeket és gátolja az akné utáni elszíneződött hegek kialakulását. Ha pedig még makacsabb bőrhibákkal rendelkezünk, érdemes beszerezni a korrektor stiftet is.  Jelentős bőrhibák, sötét karikák, foltok, akné nyomai és a testen található egyéb egyenetlenségek fedésére alkalmas.

vichy dermablend

Az alapozó család új tagja a Fixáló porpúder, melyet nem csak problémás bőrre, hanem bármilyen alapozóval együtt is használhatunk. Selymes tapintást és matt kinézetet biztosít anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Nem befolyásolja az alapozó színét Növeli a vízzel, a verejtékkel és a külső hatásokkal szembeni ellenállást. Ha eddig préselt kompakt púdert használtatok csak, mindenképpen ajánlom, hogy tegyetek egy próbát a porpúderrel. kiadósabb, könnyebb eloszlatni és sokkal természetesebb végeredményt nyújt.

Az új Vichy Dermablend alapozó családot januártól keressétek a patikákban.

Az alapozó 5699 Ft, a korrektor stift 4499 Ft, a porpúder 5599 Ft.

A fotókon látható alapozó ecset nem kerül kereskedelmi forgalomba.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner