Új izgalmas páros a BOSS-tól

A BOSS THE SCENT Parfum Edition For Him mély és határozott illat. A gyömbér friss és fűszeres illatjegyeivel indít, ami a kirobbanó stimuláló energia ígéretét hordozza magában. A szívillatban az afrodiziákumként számon tartott, Dél-Afrikából származó maninka gyümölcsöt az íriszgyökér kivonata egészíti ki, amely igazán elegánssá teszi az összekeveredő illatjegyeket. Az írisz virág gyökeréből származó alapanyag, mámorító
vonzerejéről ismert, amely a parfümkészítés egyik legértékesebb összetevőjévé teszi a világon. Az alapillatban a pacsuli olaj uralja az illat gazdagságát és játszik össze a bőrillattal intenzív és füstös fa jelleget adva, amely melegséggel és titokzatossággal árasztja el az illatot. Együttesen az összetevők a maninka gyümölcs sötétebb oldalát hangsúlyozzák, és ezáltal a következő szintre emelik ezt a bódító illatot.

A BOSS nőt az egyenlők kifinomult játékában való részvételre invitálva, a THE SCENT Parfum Edition For Her egy fényűző illat, amely elbódítja az érzékeket. A mézédes őszibarack gyümölcsös jegyeivel indítva, az illat édes csalogatásával olyan kezdeti csáberőt sugároz, amely bárki számára igen vonzó, akire csak a parfüm viselője egy pillantást is vet. Az illat mély és érzéki magjában a rabul ejtő Osmanthus Absolute (illatcserje kivonat) található, amely egy igen ritka nyersanyag, és az illatcserje virágának rejtett sötét oldalát mutatja meg. Eközben a Cistus Absolute (szuhar) fokozza a pörkölt kakaóbab illatát az alapillatban, érzéki balzsamos keretet biztosítva az illatnak, mely meleg eleganciát sugároz.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner