Új ruhában a Naturals finomságok

Új csomagolást kaptak az Avon naturals termékcsaládjának tagjai. Ha eddig nem csábultál el a gyümölcsös csodáknak, amelyek nemcsak pompás illatukkal, hanem pénztárca barát áraikkal is nagyon vonzóak, most biztosan nem fogsz ellenállni a kísértésnek!

Öt különböző termékcsaládból választhatsz: Gránátalma és mangó, Cukrozott szilva és vanilia, Cseresznyevirág, Ibolya és licsi valamint Rózsa és csokoládé. Minden Naturals családban található egy  testápoló tej, egy tusfűrdő, valamint egy testpermet, vagy deo.

Nem lesz egyszerű választani!

A termékeket akár online is beszerezheted, erre a linkre kattintva.

avon1

avon2

avon3

avon4

avon5

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner