Újdonságok a Pierre René PROFESSIONAL-tól az ünnepi szezonra

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy válnak a sminkjeink egyre látványosabbakká és bátrabbá. Elővesszük a pirosakat, bordókat és szívesen használjuk a highlightereket, valamint a feltűnőbb árnyalatokat.  Elvégre a az ősz végi és téli estéken remekül mutat az elegáns csillogás.

Nyáron már láthattátok az itthon viszonylag új márka a Pierre René PROFESSIONAL néhány termékét. Bevallom őszintén, hogy az alapozójukat azóta is használom. Sőt, minden mást leszorított a dobogó tetejéről. Mielőtt megmutatnám az újdonságokat, elmesélem miért: én pillanatok alatt le tudom magamról vakarni az alapozót, akár azért mert igazítom a szemüvegem, könyöklök, telefonálok stb. Ez az alapozó meg sem mozdul, vízhatlan, s ami nagyon fontos- nem látszik. Még a fotón sem, így maximális a szerelem.

No de lássuk az újdonságokat!

Ha már alapozónál tartottunk egy újabb változat is érkezett:

Rúzsok és szájceruza:

Nálam a rúzs kulcskérdés. aki ismer tudja a piros rúzsokhoz való vonzalmamat. Ezesetben is nagyon fontos számomra a tartósság. Régi trükköm, hogy a szájkontúr ceruzát nemcsak kontúrozásra használom, hanem be is satírozom vele az ajkamat, így a felkerülő rúzs  tovább tart, és könnyebb később javítanom. Ha élénk színű rúzst használtok, akkor mindenképpen érdemes ezt a praktikát kipróbálni, főként olyan helyzetekben, ahol enni-inni szoktatok, vagy tudjátok, hogy mindenképpen jól kell kinéznetek.

A Lipmatic ceruza krémes textúrájú, precízen vihető fel.  Jól fed, nagyon tartós –6 órán át vagy még tovább tart az ígéret szerint, amit teszteltem és valóban így is van! S ami még nagyon fontos: vízálló.

Rúzsok területén matt változatokat kedvelem, de Pierre René-ék bíztattak, hogy a szájceruzával kombinálva próbáljam ki ezt a bársonyos hatású változatot, amely Cashmere Lipstick névre hallgat.  Mivel éppen fotóztunk, be is vetettem a két piros árnyalatukat. A Rizsolajnak és az E- vitaminnak köszönhetően megfelelően hidratálja és ápolja az érzékeny ajkakat, s ami nagyon praktikus 16 árnyalatban elérhető, akárcsak a kontúrceruzák. Én a 04-es és 05-ös árnyalatokat használtam, természetesen pirosakat….

Ha csillogni szeretnétek, akkor pedig érdemes kipróbálni a Liquid Shimmer highlightert. Kombinálhatjuk a finom árnyalatokat a csillogó szemcsékkel, hogy igazi alkalmi sminket készíthessünk. Tökéletes  az arcra és testre vagy alapként a sminkhez. Adjunk egy keveset a bázishoz a finom ragyogó hatás eléréséhez. A tág pórusokat és a ráncokat jól tudjuk palástolni vele.

Most egy szerencsés olvasóm szintén részt vehet a tesztelésben. A véleményét később beillesztem ebbe a posztba. A feladat annyi, hogy a Pumpkin Paradise Facebook oldalán (természetesen ha előbb be is lájkoltad) írd meg nekünk, hogy melyik árnyalat tetszik a legjobban a rúzsokból, és a szájkontúr ceruzákból . Segítséget a Pierre René PROFESSIONAL weboldalán találhatsz. A teszteléshez a szerencsés meg is kapja az általa választott árnyalatot!  Eredményhírdetés november 18.-án.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner