Újra divat lesz az övtáska?!?

Ha már a zokni-szandál kombót, vagy éppen az NDK-s papucsot sikerült visszahozni a divatba, akkor már meg sem lepődünk azon, hogy mi az a kiegészítő, ami visszasettenkedni látszik a trendekbe. Bizony-bizony a hasitasi, vagyis leánykori nevén az övtáska. Egyre több sztáron bukkan fel, ami egyet jelent azzal, hogy hamarosan kötelező darabbá válik.

hasitasi övtáska rihanna rita oraPersze nem abban a formában tér vissza, mint amiben megismerhettük. Egy olyan trendi, és sikkes kiegészítőt vált fel, amiért minden nő rajong, s egyben gyűlöl is (én legalábbis). A clutchok a kiegészítők közt olyan kis szörnyetegnek számítanak, amelyekbe bele lehet szeretni, meg kell szerezni őket mindenáron, s persze közben tudjuk, hogy egy dolog amire teljes mértékben alkalmatlanok: pont az, amire kitalálták őket. Ki ne futott volna bele egy olyan rendezvénybe, fontos estébe, amit a buta kistáska miatti szorongással kellett eltölteni. Próbáltatok már állófogadáson clutch-csal a kézben enni, közlekedni, és nem elhagyni? Miközben a kulcs, a telefon, a pénz, a zsepi, a rúzs akár el sem fér benne.

lv-övtáska
Nos, erre érkezik megoldásként az övtáska, amelyet egyre erősebben próbálnak lenyomni a torkunkon a legnevesebb divatházak is. A kéz így szabad marad, és elhagyni sem lehet.
Nézzétek meg, mit kínálnak 2015-re, és döntsétek el bevállalnátok a jobbsorsra érdemes hasitasit, vagy nem..

Moschino
Moschino
Bottega-Veneta-övtáska
Bottega Veneta
Gucci-Dionysus-övtáska
Gucci
Kenzo-övtáska
Kenzo
Marc-by-Marc-Jacobs-övtáska
Marc by Marc Jacobs
Rebecca-Minkoff-övtáska
Rebecca Minkoff

S hogy ne maradjon le: magyar tervbező kollekciójában is láthattatok övtáskát, íme Julia Stadinger kollekciójának egyik darabja:

stadinger

 

2 Comments
  1. Megint egy jó írás 🙂
    Hát, remélem nagymama köténye egyszer visszajön a divatba, majd valahogy eladják azt is sztárokkal a nagy divatcégek.
    Nem fogok viselni övtáskát, ha divat lesz, ha nem. Emlékszem anno Eastpack volt a tuti, mindenkinek az volt a fiatalok körében.

    1. 🙂 Én még a műanyag kövekkel kirakott baseball sapkákra is emlékszem, ami a kötelező menő kiegészítője volt az övtáskás miniszoknyás szettnek:-))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner