Újra itt a Palmers!

A minőségi fehérneműk kedvelőinek nem kell bemutatni a Palmers márkát. Néhány évig azonban nélkülöznünk kellett a finom, modern csipkéket. Most a Kígyó utcában megnyitott a hazánkban újra elérhető márka első üzlete.

A Palmers hazai képviselő tervezik, hogy hamarosan újabb márkaboltok követik majd a Váci utca szomszédságában található flagship store-t.

A megnyitón talán az utóbbi idők egy négyzetméterre jutó celebszámának rekordját is sikerült megdönteniük a szervezőknek.  A média képviselői is nagy számban tették tiszteletüket. ( a fenti képen éppen Szabó Patrícia fényképez minket Szulák Andival)

A jó hangulatú megnyitó egyik legnépszerűbb attrakciója a kirakatban táncoló modellek voltak. a remek humorral és tökéletes testtel megáldott táncos fiú például az utcán elhelyezett arany gomb megnyomásakor lendült akcióba. A hölgyek körében hatalmas sikert aratott.


A mai modern fehérneműnek számtalan, egymással ellentmondásban lévő elvárásnak kell megfelelnie. Ma már nem kérdés, hogy a kényelem alapján válassszunk, vagy a legújabb divatot kövessük öltözködésünkben. A fehérneműnek  sokoldalúnak és változatosnak kell lennie, s mindemellett a komfortérzetünket is figyelembe kell venni.

A Palmers 2017-es tavasz-nyári kollekciója nem csupán kifinomult darabok legújabb válogatásaként definiálja önmagát. Azért született meg ez a kollekció, hogy minden nap arra inspirálja a nőket, hogy merjék újraértelmezni önmagukat.  A modern fehérnemű ebben a szezonban már nem csak a ruha alatt rejtőzik, hanem a hétköznapi viseletekben is megmutatkozik.

Idén nyáron láthatunk feltűnő bodykat farmerrel és sneakerrel párosítva, szexi csipkét előbukkanni egy blúz alól.  Erős trend a felül viselt alsónemű. Ma már senki nem lepődk meg azon, ha  egy egyszerű pólót fölé csipkés kombinét húzunk ruhaként viselve. A fehérnemű még sosem volt ennyire hangsúlyos és feltűnő darabja mindennapi viseletünknek.

Érdemes megnézni a remek kampányfotókat és ellátogatni a Palmers üzletébe.

Friss információt pedig a márka Facebook oldalán találhattok.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner