Újrahasznosított divat a Harvey Nicholsnál

Londonban járva sosem hagyom ki a kirakatok fotózását, ahogy ezt már több alkalommal tapasztalhattátok. Egyik legnagyobb kedvencem a harvey Nichols, melynek kreatív csapata gyakran nyúl az újrahasznosítás témaköréhez, akárcsak most is. Tegnap kissé szomorú voltam, hiszen semmi ígéretes látvány nem volt a vitrinjeikben. Ma délelőtt azonban hatalmas sürgés-forgás zajlott, éppen az új látványon dolgoztak a kirakatrendezők. Így most este visszamentem, és frissiben lefotóztam nektek a vadonat új látványt. Az egyik vitrinben még dolgoztak, a vájtszeműk talán meg is találják.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner