Különleges utazás a Bergdorf Goodman karácsonyi kirakataival

A Bergdorf Goodman egyike azoknak a luxusáruházaknak, amelyek presztizskérdést csinálnak a kirakataikból. Külön művészeti osztály létezik a háttérben, amely csak a kirakatokkal foglalkozik. S ha hiszitek, ha nem, nyár végén már elkezdenek dolgozni a karácsonyi vitrineken. Kézműves mesterek serege, grafikusok, bábosok, és dekoratőrök serénykednek az óriási műteremben, ahol először minden egyes kirakatnak felépítik a mását. Itt készül el először a kompozíció, s ha kell még javítanak rajta. Ha szerencsések vagyok, akkor nézzétek meg a “Scatter My Ashes at Bergdorf’s “cínű dokumentum filmet, amelyben részletesen bemutatják az áruház minden (majdnem minden) titkát.

Az idei kirakatok egy utazás varázslatos célállomásait mintázzák. Egzotikus madarak, pálmák, állatok, és luxusékszerek kápráztatnak el minket. David Hoey art director Henri Rousseau világát vette fő inspirációs furrásként, valamint az American Museum of Natural History gyűjteményét. Ámuljatok-bámuljatok, és ne hagyjátok ki a hogyan készült video megtekintését sem.

bergdorf goodman karácsonyi kirakat 2016

bergdorf goodman karácsonyi kirakat 2016

bergdorf goodman karácsonyi kirakat 2016

bergdorf goodman karácsonyi kirakat 2016

bergdorf goodman karácsonyi kirakat 2016

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner