Üvegcsébe zárt fiatalság- Drops of Youth

Csaknem napra pontosan egy éve írtam a legelső The Body Shop-os arckrém élményemről, s úgy tűnik ez a hónap mostmár minden esztendőben valami újabb meglepetést hoz a márkát illetően. Bevallom most nem a legújabb termékcsaládról fogok beszámolni, hanem a márciusban boltokba került Drops of Youth-ról.

WP_20160518_19_18_48_Pro (Custom)Igaz azóta volt időm kipróbálni a zöld üvegcsében rejlő csodakencéket, amelyek jócskán függővé is tettek. A csomagoláson kívül az első dolog ami megfog egy szépségápoló termékben az az illat. Számomra ez annyira fontos, hogy ha hiszitek, ha nem, még a szemhéjpúdereket is megszagolgatom. A másik nagyon fontos első benyomás az állag. Ki nem állhatom a nehéz ragacsos krémeket, s ez a melegebb idő beálltával még fontosabb. Nos, a Drops of Youth család remek választásnak bizonyult.

drops of youth group_INDROPJ023 (Custom)A Drops of Youth három különleges növénytől és azok őssejtjeiből lett gazdag és különleges. Vegyük őket sorra! A havasi gyopár kutatások alapján a C-vitaminnál háromszor hatékonyabb antioxidáns anyagokat tartalmaz. A Criste Marine , azaz a cápakapor a túlélésében meghatározó szerepet játszik az őssejtek ereje. A polifenolban és flavinokban gazdag összetételének köszönhetően őssejtjei bizonyítottan feszesítő hatásúak, mert stimulálják a két legfontosabb bőrfiatalító fehérje a kollegén és az elasztin működését. A Sea Holly, amely az iringófélék közé tartozik, de magyar nevet még nem kapott durva, és kiszámíthatatlan időjárási körülmények közt is regenerálni képes önmagát.

bodyshop1 (Custom)A sorozatból a koncentrátumot próbáltam, amelyet önmagában, de akár a krémmel együtt is használhatjuk. Masszírozzuk be a cseppeket a bőrünkbe- fantasztikus illata van!- és a krémet csak utána tegyük fel. Nagyon gyorsan felszívódik, nem ragacsos. Akár sminkalapnak is remekül működik. Érdemes  az első ráncokra kipróbálni a hatását, de akár a másodikakra is… Frissebbnek üdébbnek látjátok majd magatokat a tükörben néhány hetes használat után.

A krém feszesít és bőrmegújító hatással rendelkezik. Segít a tág pórusok eltüntetésében is. Nappali krémként is remekül működik. S ahogy a különféle visszajelzéseket olvastam, a korábbi Drops of Youth termékek kedvelői rögtön beújították az új “családtagokat”. próbáljátok ki ti is, nem fogtok csalódni!

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner