Vadim Margolin esküvői ruha kollekciója 2015

Ismét egy izraeli tervező kollekcióját mutatom be, Vadim Margolin munkáit. Az eredetileg férfiszabónak tanuló tervező csak évek után jött rá, hogy valójában a romantikus női ruhák világa vonza. S ahogy a képeket nézzük, nagy szerencse,hogy eljutott ehhez a felismeréshez. Öltözékei egyszerre modernek, és romantikusak. Kifinomult részletekben gazdagok, s a kézimunka aprólékossága szemet gyönyörködtető.
vadim-margolin
Vadim Margolin számára nagyon fontos, hogy ruhái pont azt a hölgyet találják meg, akinek a stílusához legjobban passzolnak.Kollekciója ezért változatos, amellett, hogy jellegzetes stílusjegyei minden egyes darabon tettenérhetők.
Weboldalát itt találhatjátok.
esküvő88

esküvő55

esküvő23

esküvő71

esküvő6

esküvő5

esküvő3

esküvő4

esküvő15

esküvő7

esküvő02

esküvő13

esküvő31

esküvő2

esküvő11

esküvő1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner