A Vagheggi megérkezett Magyarországra

A  Boscolo Budapest Wellness&SPA részlegében mutatták be az olasz fitokozmetika márka, a VAGHEGGI termékkínálatának legjavát. Maga a márka több, mint 300 termékből álló palettával rendelkezik, amelyet mostantól már online is elérhetnek a minőségi kozmetikumok kedvelői. A világon mintegy 2000 szépségszalonban használják termékeiket, amelyek végre hozzánk is megérkeztek.

vagghegiA VAGHEGGI egyike az első olyan olasz kozmetikai cégeknek, amelyek a hagyományos értékeket a tudományos kutatással ötvözik, s így alkotnak teljesen egyedi termékeket. A növényi alapanyagokat a lehető legjobb helyekről szerzik be. Mivel alapvetően zöld szemléletű márkáról beszélünk, ezért természetes, hogy eleget tesznek a fair trade politika szabályainak.

vaghegiMinden hatóanyagkivonat földrajzi elhelyezkedése, és az alapján kerül kiválasztásra, hogy milyen időszakban és hogyan kerül begyűjtésre. Minden lépést nagy figyelem és professzionalitás kísér.

vagheggi2Például a levendula esszenciaolaj Provence-ból érkezik, de a citromolaj Dél-Olaszországból. Az itt összegyűjtött citromból nyert esszencia olaj ugyanis gazdagabb, mint a brazíl citromoké.

vagheggi3
Nagyon sok kozmetikum van forgalomban szintetikus esszencia olajakkal, melyeknek hasonló az illata, de a bőrre nem gyakorolnak semmilyen jótékony hatást, a VAGGHEGI ezért is a természetes összetevők mellett tette le a voksát.

vagghegi

02CN9797 (Custom)Olasz márkáról lévén szó az izlés, a stílus, valamint a gondoskodás a részletekről  mind fontos elemei a VAGGHEGI filozófiának.  A csomagolás, a design, és a marketing ezért éppolyan meghatározó, mint a termékekben rejlő hatóanyagok.

vagheggi1Ha bővebb információt szeretnétek kapni, akkor látogassatok el a márka weboldalára.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner