Válassz ruhát bátran az Ariellel és nyerj!

Akik olvassák a Pumpkin Paradise-t nem először találkoznak majd az Ariel mosókapszulák, és a divat összefonódásával. Nemcsak itthon dolgoztak együtt fiatal tervezőkkel, hanem Giles Deaconnal- akinek a bemutatóján és a backstage-ében is járhattam a London fashion Week-en- együttműködve kutatták azt, hogy hogyan lehet mosógépbaráttá tenni a couture-t.

Most egy nagyon érdekes, és egyben játékos project kapcsán kerültem én is kapcsolatba az Ariel-lel. Néhány napja egy csomag érkezett tőlük, amelyben egy lakatos Márk csapata által számomra összeállított szett lapult. HÓFEHÉRBEN!!!

Rólam, aki ismer, tudja, hogy leginkább a fekete színt részesítem előnyben, és a fehértől némileg rettegek.

10-ből 9 nő sokkal magabiztosabb és jobb kedvű, ha kedvenc ruháját viseli. 73%-uk azonban mégsem hordja ezeket rendszeresen, mert tart a foltoktól a mindennapok során. Ezért megoldásként a szekrény mélyére száműzik őket.

Ezen a két mondaton nagyon jót nevettem, hiszen én is a 73%-ba tartozom. komoly tervet szoktam készíteni, ha valami ok folytán mégis fehér ruhát választok. Ez a fehér pálmafás ing azonban nagyon megtetszett, agy nagyon megbátorodtam, és gyorsan össze is állítottam magamnak egy szettet:

Az Ariel most egy kampány keretében áll a bátor ruhaválasztás mellé. S hogy ebben kellő segítséget is kapjatok, és legalább ilyen jókedvűek legyetek, mint én a képen, elmondom, hogy  egy játék keretében barátnőtökkel együtt közös shopping trip-et nyerhettek Lakatos Márkkal, amelyhez még 200.000 forint zsebpénzt is kaphattok. A  játékba azok kerülhetnek, akik június folyamán ARIEL Pods 3in1 mosókapszulát vásárolnak.

Bővebb információt ide kattintva találhattok.

Bátor ruhaválasztásod pedig posztold bátran az instagrammon a #viseldbatran és a #hozdelabaratnodetis hashtagekkel.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner