Valentin napi meglepetések a Yamunától

Mindig nagy öröm, ha hazai készítésű finomságba botlik az ember. Pontosan így történt most is, amikor a Yamuna Valentin napi csomagját megkaptam. Bevallom, tudtam a márkáról, de még sosem próbáltam ezelőtt egyetlen készítményüket sem. A kaposvári székhelyű cég büszkén hírdeti, hogy számos helyi beszállítóval dolgozik, így a dobozok olyan termékeket rejtenek, amelyeket ott helyben termesztettek.

A Valentin nap besegített, mivel a rózsás, vagy éppen gránátalmás dolgokkal nálam nem nagyon lehet mellélőni. Eleve már a csomagolás is nagyon tetszett, az illat pedig egyszerűen mennyei!

A rózsás fürdősó fantasztikus illatorgiát áraszt, és gondolom nem mondok nagy újdonságot, ha ez lesz az a limitált termék, amit pillanatok alatt el fognak kapkodni. Az illatok mellesleg nem a túlillatosított, vagy mű kategóriába sorolhatók, hanem nagyon kellemesek. nekem pont most remekül jött, hiszen úgy tűnik, hogy az őrületes műillat mániámról mostanában kezdek leszokni, és inkább a természetes aromákat keresem. A “Szerelem habjai” névre hallgató tusfürdő vörös áfonyás, ez az összetevő pedig nem túl gyakori a mostanság hájpolt kozmetikumok közt. Azoknak érdemes kipróbálni, akik szeretik a nem túl émelygős, kicsit fanyar de nagyon nőies illatokat. 100 milliliteres kiszerelése okán, akár utazásokra is magunkkal vihetjük.

Nagy divatját élik a fürdőbombák, így ebből a csomagból ez sem maradhatott ki. Kisebb méretű, mint a manapság megszokott, de pont ezért könnyebb kitalálni a nekünk megfelelő mennyiséget a virágillatú fürdőhöz.

A testvajak nálam a nehéz választást jelentik. Nagyon kényes vagyok rájuk, mert rettenetesen utálom ha nem szívódnak be gyorsan, vagy zavaróan túlillatosítottak. Nos, ez a gránátalmás testvaj nem túl nehéz, és könnyen beszívódik, illata pedig kellemes, nem hívalkodó. Bátran merem ajánlani a hozzám hasonló kényeskéknek.

A Yamuna weboldalát itt találhatjátok, Facebook oldalukért pedig ide kattinthattok.

Boldog Valentin napot!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner