Ilyen lesz az ősz-tél a Van Graaf-nál

Ahogy ezt már lassan megszokhatjuk a kánikula legtombolóbb napjain értekezünk a következő ősz trendjeiről. Ma a Van Graaf mutatta be az őszi-téli válogatásának legjellemzőbb darabjait. Mindezt a természet némi monszunszerű záporral, majd szikrázó napsütéssel kísérte. A bemutató helyszíne a jobb sorsra érdemes gyönyörű Bálna épülete volt.
vangraaf001-min

Az őszi-téli darabok legnagyobb része a  letisztult, skandináv stílust képviselte. De ennek a vonalnak az ellenpontjaként megjelentek  az etnikai mintákból és a természetes színekből álló mixek is. A férfiakat a modern szabászat újszerű városi stílusú kínálata várja, kockás öltönyökkel és hajszálcsíkos zakókkal. Az érett nyár hangulatát idéző markánsan rusztikus stílus szintén kellemes viseletet ígér. A trendet négy különböző stílusirányzatra tagolták.
vangraafff-min
vangraafok3-min

van graafCOOL COUNTRY SIDE

A jellegzetes country stílus újraértelmezett változata, amelynek középpontjában a színek állnak. Vadászzöld, meleg kukorica- és sütőtök sárga, földszínek, valamint burgundi piros. Rengeteg zsebbel és funkcióval ellátott vadászstílusú, kapucnis párkakabátok, markáns pilóta bőr- és viaszolt tábori dzsekik. Rusztikus anyagok, és koptatott farmerek jellemzik ezt a vonalat.

vangraafok2-min

NATURE LEAGUE

Finom fényű, steppelt, könnyű toll-dzsekik és párkakabátok.  Égetett narancsszínek és fenyőzöldek. Laza, vastagkötésű kardigánok és puha mellények, country-stílusú puha tweed-kötöttáruk és tweedszövet kabátok. Csupa kényelem, és természetesség. Állatmotívumos jópofa pulóverek pulóverek és leopárdnyomatos poncsók jellemzik ezt a vonalat. Itt is, mint szinte minden trend esetében a joggingszerű nadrágok tarolnak.

vangraafok1-min
vangraafok-min

SHAPES OF CASUAL

Maszkulin stílusjegyek találkozása a lezser vonallal, és az északi stílussal. Színei: zsálya, jégkék, ekrű, málnapiros- nude árnyalatokkal és sok szürkével vegyítve. Kényelmes, bő szabású formák, a sportos életérzés kedvelőinek.

vangraafff22-minNEO TRADITION

A klasszikus dandy-s vonal mai változata. újra felfedezett kárókockákkal, szövetekkel. Minimálmintás ingek a szezon legújabb színeiben: indigókékben vagy málnapirosban.

vangraaf1-min
vangraaff33

Helyszínen készített fotók: Pumpkin Paradise, kampányfotók: Van Graaf.

DR_36614_Image_Querformat_APP_004_39L DR_36614_Image_Querformat_APP_003_39L DR_36614_Image_Querformat_APP_002_39L DR_36614_Image_Querformat_APP_001_39L

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner