Vanilla Pumpkin – itt az ősz illata tököcskék!

A név kötelez, az ősz meg pláne, ezért bevizsgáltam a The Body Shop új limitált sorozatát a Vanilla Pumpkint. A sütőtök illatára amúgy is kíváncsi voltam, főleg mert az őszi estékhez szerintem hozzátartozik ez az illat, akárcsak a forró sütik aromája.

A sütőtök a vaniliát kapta társul, amely sokkal jobban érződik a sorozatban, minta társa. Ettől független egy jó kis melengető, édes finomságban lehet részünk, ha ezt a sorozatot kipróbáljuk. A közkedvelt testvaj, tusfürdő, kézkrém, és egy testpermet alkotja ezt a családot. Sajnos a testpermet még akkor nem volt az üzletben, amikor én arra jártam, de mostanra már bátran szaglászhatjátok azt is. A kézkrém táskabarát méretben készült, így vihetjük magunkkal bárhová.  A sorozat vegán, méltán a márka filozófiájához.

Végül egy titok: a testpermetet én lakásillatosítónak is szoktam használni, így a kedvenc illatom valóban körülvesz engem egész nap.

The Body Shop weboldalán még több információt találhattok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner