Victoria Beckham X Estée Lauder teljes kollekció árakkal

Őrületes várakozás előzte meg Victoria Beckham kollekciójának megjelenését az Estée Laudernél. Igaz, hogy nálunk egyetlen egy helyen érhetők el a kollekció darabjq, de úgy gondolom érdemes figyelmet szentelnünk a stílusos daraboknak.

Estee-Lauder-Victoria-Beckham-2016-Collection“Nagyon izgatott vagyok, hogy bemutathatjuk a smink kollekciónkat az Estée Lauderrel,” mondta Victoria Beckham. “Az egész folyamat nagyon inspiráló volt. Kezdve Estée Lauder archívumának visszanézésétől a termékek kifejlesztéséig az Estée Lauder csapatával, ez tűnik a legtökéletesebb társulásnak a saját, és a márkám szempontjából. Mindig is felnéztem Estée Lauderre, mint nőre, és mint aki egy ilyen sikeres márkát teremtett, úgyhogy izgatott vagyok, hogy bemutathatjuk ezeket a smink termékeket mindkettőnk vásárlóinak, ezzel egy kis részévé válva az ő világának.”

VBxEL_London City Look on White_Global_Free Online + Print Editorial Onl... (Custom)

A budapesti Váci utca-i szalonban megtalálhatjátok a termékeket, amelyeknek a teljes listáját, árakkal itt olvashatjátok.

Még több információt az Estée Lauder Facebook oldalán találhattok.

Morning Aura Illuminating Creme 19 500 Ft
A gyönyörű bőr a kiindulópontja az egész kollekciónak. A Morning Aura Illuminating Creme egyrészt egy hidratáló, másrészt egy primer, ami a mikro gyöngyök segítségével ragyogóvá teszi a bőrt és azonnali ragyogást biztosít.

ARC

Highlighter in Modern Mercury 18 000 Ft
Visszatért egy limitált Estée Lauder highlighter, ami Victoria személyes kedvence. Az arc kontúrozására is használható. Az arccsontokon alkalmazva ez a nagyon fényes highlighter szexi, és ragyogó hatást kelt.

Bronzer in Java Sun 18 000 Ft
Tökéletes, és természetes árnyalatú bronzosító. Az egész arcon használva napcsókolta hatás érhető el, az arccsontok alá dolgozva pedig kitűnő kontúrozásra.

VBxEL_New York City Look on White_Global_Free Online + Print Editorial O... (Custom)SZEMEK

Eye Ink in Black Myrrh 13 500 Ft
Az intenzív fekete szemekért. Különleges  gél – krém formula. Használható szárazon, vagy nedvesen az igazán erőteljes hatásért. A gazdagon pigmentált, mély, majdnem fekete árnyalat, egy kis selyemfénnyel igazán szexi hatást kelt

Eye Metals Eyeshadow 13 500Ft
Nagyon fényes szemfestékek a gazdagon pigmentált színekkel erőteljes és fémes hatásúak. Magukban, vagy rétegezve az Eye Inkre is csodásan alkalmazhatóak.

Eye Foils 13 500 Ft
Folyékony ajakszínek itenzív csillogást biztosítanak, még száradás után is. A csillámló gyöngy pigmentek egy kis arany vagy ezüst fényt adnak.
Eye Palette 22 200 Ft
A zafír árnyalatai, aranyló nude, fényes méz, kifinomult zöld, beton szürke, és csillogó bronz. Ez a hat szemfesték használható nedvesen, és szárazon is. Az innovatív gyöngyház pigmentek áttetszősége miatt remekül tükrözik vissza a fényt a még vibrálóbb eredményért.
Eye Kajal Duo in Black Saffron/Vanille 10 200 Ft
Ennek a kétvégű ceruzának kivételesen puha és krémes a textúrája. Az erős fekete ceruzával ( Black Saffron) és a szemet nagyobbnak láttató nude színnel ( Vanille ) egy igazán szexi és füstös sminket lehet elkészíteni.Nappalra használd a Vanille-t, estére pedig egészítsd ki a Black Saffronnal.

Victoria_Beckham_Estee_Lauder_fall_2016_makeup_collection1

SZÁJ

Rúzsok 14 700 Ft
Két árnyalat, két különböző hatás. Készítsd el a tökéletes, ragyogó nude ajkakat a Brazilian Nude-al. A Chilean Sunset egy matt, narancsos szín, amivel sokkal merészebb hatást érhetünk el.

Lip Pencil in Victoria 10 200 Ft
A Victoriára jellemző matt nude szájceruza. Nagyon krémes formula, ami rendelkezik az átlagos szájceruzák tartósságával. Magában és rúzzsal is hordható, a mindennapokon is a természetesen dús ajkakért.

Lip Gloss in Moroccan Heat 12 900 Ft
Ez a meleg. nude szájfény igazi csilogást biztosít magában is, de rúzs felé is használható a még erőteljesebb hatás érdekében.

Victoria_Beckham_Estee_Lauder_fall_2016_makeup_collection2

“ÉVEK ÓTA GYŰJTÖM A SMINKTERMÉKEKET. MINDIG KÍSÉRLETEZEM, KEVEREM A SZÍNEKET, HOGY MEGKAPJAM A KÍVÁNT EREDMÉNYT. ÚGY ÉRZEM, HOGY EZZEL A KOLLEKCIÓVAL MEGTEREMTETTEM A LEGFONTOSABB TERMÉKEKET AMIKRE SZÜKSÉG LEHET A SMINK KÉSZLETEKBEN. OLYAN NŐKÉNT, AKI SZERET SMINKET VISELNI, EZEK PONTOSAN AZOK, AMIKRE VÁGYOM. NAGYON IZGATOTTÁ TESZ, HOGY EZT MEGOSZTHATOM MÁSOKKAL IS. „

Victoria_Beckham_Estee_Lauder_fall_2016_makeup_collection3

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner