Vidám kiegészítők a Rossetti Bizsutól

Nem titok, hogy immár második esztendeje igen sokat dolgozunk együtt a Rossetti Bizsu csapatával. Nagyon sok stylist munkámhoz biztosítottak nekem kiegészítőket, amelyekkel megvalósíthattam az elképzeléseimet. Legutóbb, amikor újabb kincseket vadásztam náluk, bukkantam rá ezekre a nagyon vidám pénztárcákra.

Gondoltam, hogy igazi nyári kiegészítőként sokan örülnének egy ilyen darabnak. Mivel lehetetlenek nincsenek, ezért  két módja is van annak, hogy nektek is legyen belőle: az egyik, hogy a Rossetti webshopjában megrendelitek a nektek tetsző pénztárcát, vagy megpróbáljátok a másik lehetőséget.

Ha már lájkoltátok a Pumpkin Paradise Blog és a Rossetti bizsu oldalát, akkor nincs más dolgotok, mint a poszt megosztása alatt taggeljétek be azt az ismerősötöket, akit szívesen meglepnétek egy vidám pénztárcával. Május 28.-án este egy szerencsés páros- mind a kommentelő, mind a betaggelt ismerős-  megkaparinthatja zsákmányát!

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner