VIN+OMI = őrületes + kreatív

Lassan már megszokom, hogy azokra a bemutatókra feltétlen el kell mennem, be kell jutnom, amelyekre:
1. semmi kedvem elmenni
2. kilométeres sor várakozik, és nulla esélyem van bejutni.
A számomra totálisan idegenül csengő VIN+OMI tervezőpáros bemutatójára a szállodámban várt a meghívó, s mivel a tervezett programomba belefért, gondoltam megnézem kik is ők. Azzal persze nem számoltam, hogy rock and roll sztároknak kijáró érdeklődés övezi a két srácot, így nem viccelek, de kétszer két utcát töltött be a bejutásra várakozók sora. Gyakori, hogy egyes bemutatókra túlregisztrálnak, vagy magukat bebiztosítva sokkal több embert hívnak meg, mint ami indokolt lenne. Vagy csak egyszerűen ilyen nagy lesz az érdeklődés, esetleg az ismerősök száma. Legközelebb ígérem, hogy a kígyózó sorokat is le fogom fotózni hogy lássátok miről is beszélek.

Bubbles Abfab movie hashtagLényeg, hogy itt is legalább 30-40 percet álltunk sorban a szemerkélő esőben, nem sok esélyt látva arra, hogy a bemutató közelébe kerülhetünk. Mindezt úgy, hogy ültetett helyre volt nekem is, és a mellettem álló japán lánynak meghívója. A fentebb említett szabályaimból kiindulva mégiscsak maradtam, és nagy szerencsével, valamint találékonysággal remek helyen nézhettem, és fotózhattam végig a showt. A modellek szerepében brit hírességeket láthattunk, akik közül a magyar közönség számára maximum a Pusszantalak drágám, eredeti címén az Absolutely Fabulous Saffron-ja, azaz Julia Swahala lehet ismerős. Bevallom, hogy a nagy parókák és szemüvegek alatt nekem nem sikerült beazonosítanom őt. Végül a videóban fedeztem fel- fekete hajjal, egy aszimetrikus szabású, konzervatívabb fekete ruhában, a show első részében.  Az említett sorozattal, pontosabban az abból készült mozifilmmel elég közeli kapcsolatba kerültek a tervezők, ugyanis egy másik szereplőt, Bubbles-t ők öltöztették. Fentebb láthatjátok a hashtag ruhát, amely igencsak nagy sajtóvisszhangot kapott a premiert megelőzően. A filmet viszont ne sajnáljátok, rettenetesen pocsék lett. Bármennyire is nagy rajongója voltam/vagyok a sorozatnak ezt nem lehet ennél jobbnak értékelni.
OKSAM_5960 (Custom)

A VIN+OMI showja – ha magyar tervezővel kell rokonítsam- Napsvgar egyik kollekcióját juttatta eszembe (itt egy printelt sorozat). Nagyon izgalmas printekkel, festésekkel játszottak, amelyeket elemelték a megszokott környezetükből.


A jelmezszerűségtől ebben a kollekcióban eltávolodtak, a ruhák maximálisan hordhatók, és szemetgyönyörködtetőek. A printeken egzotikus halak, virágok, zöldségek jelentek meg. A feliratokhoz való vonzódásukat a kiegészítők, nyakláncok, kitűzők mutatták csak- ezeken a környezetvédelem, és egyéb társadalmi célú üzenetek voltak láthatók- például a fegyverviselés elleni tiltakozás. Feltűntek még rajzfilmfigurák, és bogarak is, valamint túlméretezett táskák. A legapróbb részletekre is ügyeltek, legyen az a modellek körme, vagy a cipők sarka.

A tervezők népszerűségét, és sokoldalúságát mutatja, hogy  Debbie Harry-t, Michelle Obamá-t, Pamela Andersont és Beyoncét is öltöztették már.

Ha még több információra vagytok kíváncsiak, kattintsatok ide weboldalukért, ide pedig Facebook oldalukért.

SAM_6003 (Large) (Custom)

montazs (Custom)OKSAM_5963 (Custom)

montazs2 (Custom)OKSAM_5969 (Custom)

montazs3 (Custom)OKSAM_5987 (Custom)

OKSAM_6001 (Large) (Custom)

OKSAM_6006 (Large) (Custom)

OKSAM_6011 (Large) (Custom)

SAM_5938 (Custom)

SAM_5991 (Custom)

SAM_5988 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner