Virgin Mojito a The Body Shop mixereitől

mojito the body shopÚgy tűnik, hogy végre lassan, de biztosan megérkezik a nyár. Ilyenkor megőrülök a citrusos illatokért, és lehetőleg csak ilyen testápolókat, szappanokat vagy éppen tusfűrdőket igyekszem beszerezni. Éppen nagy csalódottságomat ecseteltem a The Body Shop üzletében, hogy a citromos sorozatuk már nem elérhető, amikor megtudtam, hogy mi az idei limitált újdonságuk.
Bizony a  Mohito koktél citrusos, mentás világa jellemzi az új családjukat. Mivel ez az egyik kedvenc italom, és persze végre citrusos is, kipróbáltam.

A zöld teás család esetében azt gondoltam, hogy mostmár nem lehet ezt a finomságot felűlmúlni, de mint kiderült tévedtem. A Virgin Mojito-nak nem lehet ellenállni!
A jeges body sorbettől kezdve a body splash-ig mindent megtalálsz ebben a limitált kiadású kollekcióban, ami a forró nyári napokba hűsítő felfrissülést hozhat.

mojitomojito00Lássuk miből is áll a kollekció! Természetesen a testvaj nem hiányozhat, azonban ez a verzió a szokásosnál könnyedebb textúrájú- a nyárra való tekintettel. Ha már a tengerparton érzed magad, nem árt egy olyan tusfürdő, ami az utolsó homokszemeket is garantáltan lemossa a bőrödről. Szappanmentes, gazdagon habzó formulája pedig egész napra tiszta és üde bőrt biztosít. Illatával pedig egész nap frissnek, üdének és aktívnak érezheted magadat. A Body Sorbet-ek a nyár nagy kedvencei,  hőségálló, hűsítő nyári textúra hogy frissnek érezd magad. A fürdőzés mellett a radírozást se felejtsd ki, de légy óvatos a napozás előtt, mert bár bőröd végre fellélegzik, de érzékenyebbé is válik.Az elhalt hámsejteket a Virgin Mojito testradírral távolíthatod el, hogy szép és puha legyen a bőröd.

VirginMojito (3)

Érdekesség a Body Splash, amelynek az ötletét a dél-amerikai strandokrólvették. A Body Splash könnyed, a Body Mistek-hez hasonló üdítő illatkoktél, csak a kiszerelésének köszönhetően közvetlenül a bőrödre is locsolhatod.

A Virgin Mojito limitált kollekcióról itt találsz még több információt.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner