Viszlát narancsbőr!

Eljött az idő, amikor teljesen mindegy, hogy az ablakon kinézve mit látunk, a naptár szerint mégis tavasz van. Tehát lehet kezdeni a pánikolást, mármint ami a kilókat, formákat, zsírpárnákat és persze a narancsbőrt illeti.
Nézzük először, hogy mi is az a narancsbőr!
Ezt a problémát a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a sejtek között lerakódott kocsonya szerű anyag és a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése okozza. Sokan- tévesen- azt gondolják, hogy csak a teltebb hölgyeket érinti ez a probléma. Ez tévedés! A nők 90 százaléka kűzd ezzel a jelenséggel, amelynek hátterében leginkább az endokrin rendszer működési zavarai és emésztési problémák okozta bőr alatti zsírszövet-elváltozások állnak. Ráadásul a zsírszövet vastagsága egyénenként változó lehet. A narancsbőr kialakulásában szerepet játszhat a mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozás,az alkati adottságok, hormonváltozás, de még a stressz is, hogy csak néhányat említsünk.

avon solutions yaffa bikini narancsbőr cellulitisz
Ráadásul ez a probléma rontja a vér és nyirokkeringését. A megnagyobbodott zsírsejtek egyre jobban akadályozzák a salakanyagok kiválasztását, így a bőr alatti szövetek vérellátását és a nyirokkeringését. Elsősorban a zsír- és vízháztartás anyagcserezavaraiból és az elégtelen nyirokkeringésből adódóan felhalmozódott salakanyagok, bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében és szivacsossá, narancshéj rajzolatúvá teszik.
Érdemes tehát a mozgásra, az étrendre odafigyelni- ezzel már sokat segíthetünk. S hogy mindezt még megtámogassuk egy kis kényeztetéssel, érdemes narancsbőr elleni testápolót használni.

Solutions Narancsbőr elleni termoaktív gél MOOD (Custom)Az AVON Solutions Narancsbőr elleni termoaktív gél  L-karnitinban gazdag,  amely stimulálja a nyirokáramlást, ráadásul az egyik legjobb narancsbőr elleni összetevő. Már 4 hét alatt karcsúbb külsőt és kevesebb narancsbőrt eredményezhet hasznélata. Termoaktív szérummal és az L-karitinnel segítséget nyújt a zsírégetésben. Rövid időn belül felmelegíti a bőrt, serkenti a vérkeringést, ezáltal segít felgyorsítani az aktív összetevők bőrbe szívódását.
Fürdés és törölközés után száraz bőrödre vidd fel a krémet, különös tekintettel a has, a fenék, illetve a csípő környékére. Ha érzékeny a bőröd, akkor a krémet fürdés után 30 perccel alkalmazd, hogy a melegítő hatása lágyabb legyen.
Gondolom ne árulok zsákbamacskát azzal, hogy egy ilyen készítmény használatát nem árt megtámogatni egy kis mozgással, és megfelelő táplálkozással. A kampányszerű gondoskodás sem célravezető- érdemes egész évben odafigyelni a bőrünkre,  így valóban csodálatos eredményt lehet elérni.

Bővebb információt az avon.hu oldalon találhattok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner