Vízbe dobta cipőit Christian Louboutin

Bizarr kedvében van mostanában Christian Louboutin kreatív csapata. Nem elég, hogy a 2014-15-ös kampányképeken dobozba helyezett próbababa lábak kellették a kollekciót, 2015 tavaszára pedig a fürdőkádba lökte a modelleket.

Íme az aktuális kampány, ha még nem láttátok volna:

lippmann_2

Bevallom, a klasszikus festményeket idéző, újraélesztő kampányokat jobban szeretem. Bár valószínű, hogy ez a vonal mára már elfáradt, és fiatalítani szeretnének. A képeket nem mellesleg Guy Bourdin  Charles Jourdan számára készített ikonikus munkái ihlették. Az inspiráció esetében a szürrealizmust, a művészetet látjuk, a 2014-es kampány viszont egyenesen ijesztő, és ízléstelen. Valószínű másoknak sem nyerte el a tetszését, mert nem viszik túlzásba a közlést.

guy_bourdin_charles_jourdan11 ab7e645d675d3f71b48d9a1957f40e2e

 

A tavaszi kampány esetében vidámabb hangnemre vátottak.  Érdekes, hogy ugyanaz a fotós Peter Lippmann készítette a képeket, mint a régebbi, festményszerű hírdetéseket. Feltűnő, hogy a cipők mellett óriási marketinget kapnak a körömlakkok is a 2015-ös reklámokban. Íme tehát a tavaszi marketinghadjárat néhány fotója:

louboutin-women-1 louboutin-women-2 louboutin-women-3

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner