Vízes banditák a kolumbiai plázsról

Gyakran kutatok újabb és újabb márkák, számomra ismeretlen távoli tervezők után. Most a messzi kolumbiában találtam rá egy remek fürdőruha márkára az Agua Benditá-ra. Fantasztikusan szép, vagány kollekciókat készítenek. 2003-ban alapította Catalina Álvarez és Mariana Hinestroza, akik a mai napig vezetik a mára már világhírűvé vált márkát. Jellegzetes ismertetőjegye fürdőruháiknak, hogy a modern motívumok mellé rendre becsempészik a kolumbiai népművészet elemeit, valamint szívesen dolgoznbak hazai tervezőkkel, grafikusokkal. S szinte a kezdetektől világhírű topmodellekkel fotózzák kampányaikat. Íme a legutóbbi, 2015-ös kollekció:

agua1 agua2 agua3 agua4 agua5 agua6 agua7 agua8 agua9 agua91 agua94

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner