Nagy utazás- Voyage 2017 a Sentiments-től

A Sentiments márkát nem kell bemutatnom a törzsolvasóimnak, hiszen nem először írok róla. A magas minőségű, igényes divatot képviselő divatház ismét káprázatos kollekcióval állt elő. A tervezőt Joó Beatrixot faggattam a sorozat születéséről és terveiről.

Nem a hagyományos téli, vagy tavaszi kollekciót készítetted. Mi ennek az oka?

A téli szezonban azért nem a hagyományos, adott évszakhoz ragaszkodó kollekciómat készítettem, mert az évek alatt azt a tapasztaltam, hogy a márka elkötelezett hívei kozmopolita életet élnek. Így elmosódtak a határok az évszakokat illetően. Itt arra célzok, hogy a vevők elutaznak rendszerint a télből a nyárba. A legtöbb luxusmárkánál van egy úgynevezett Cruise kollekció, amely pont ezt a tendenciát követi le. De ez a klímában is észrevehető, hogy nincs igazán tavasz és ősz, rendszeresen ugrunk a télikabátból a bikinibe. Az inspiráció tehát az utazás volt, Voyage a kollekció címe. Különböző országokhoz, tájakhoz, hangulatokhoz terveztem a ruhákat

Az utóbbi szezonokban sok divatfővárosban megfordultak a ruháid, köztük Párizsban is. Hogyan fogadták a kreációidat? Mostanában pedig Milánóból érkező posztokban tűnnek fel a ruháid. Hogy kerültek oda, és mi az oka az ottlétüknek?

Párizs…igen az örök szerelem. A Sentiments szabászati stílusára a francia szabászati hagyományok, vonalvezetések a jellemzőek. Így természetes, hogy a szívünk odahúz. Egyik kabátunk leállította a forgalmat Párizs utcáján, annyian kezdték el fotózni.

Legutóbb a Vendome Luxury kiállításon vettünk részt, ahol számos érdekes emberrel hozott össze minket a sors. Már maga a helyszín is egy csodálatos szálloda volt, ahol barokkos vonzódásomat ismervén egyből beleszerettem a lobby foteljeibe, melyeket Philipe Starck tervezett. Lett új rajongók Dél-Afrikából, Amerikából, Arab Emírségekből, de kerestek meg filmmel kapcsolatban is, mert mint mondták: glamúrosak a kreációim. Milanóba most egy kisebb válogatás került ki a ruháimból, hogy felfigyeljenek magára a márkára.

Az elkövetkező időben a brand tudatos építése a cél külföldön, főleg PR vonalon: fashion editorial és  vörös szőnyeges megjelenésekkel.

A ruhák elsősorban azoknak a nőknek készülnek, akik számára az öltözködés egyfajta önkifejezés. A Sentiments olyan hölgyeket szólít meg, akik akarnak és mernek is felülemelkedni az átlagon, akik bátran vállalják az önmagukban rejlő kreativitást és vágynak az egyediségre. A márkám Couture jellegét szeretném megtartani, ezért új címkém is van SENTIMENTS ONLYONE COUTURE.

Kollekcióidon nagyon érződik az ötvenes évek stílusának szeretete. Miért tartod ezt annyira izgalmasnak?

Ötvenes és hatvanas évek? Egyszerű a válaszom DIOR! Kifinomult elegancia és szenvedélyek: a ruhák a szépséget és a harmóniát képviselik. Mesteriek a szabásvonalak, az anyagok gazdagsága, a kiegészítők, kezdve a kalapoktól az ékszerekig mind-mind a nőiességet hangsúlyozzák a nőiesség minden velejáró attitüdjével. Andorral (Kovács Andor a márka alapítója ) mindig is arra törekedtünk, hogy a kezünk közül kikerülő összes modellünk, minden részletében sugallja azt, amit a nevünk is… ÉRZELMEK…a nőknek, akik viselik az érzelmeiket.

A Sentiments márka oldaláért kattintsatok ide.

A kampány stáblistáját a poszt végére görgetve olvashatjátok.

Fotó: Udvardi Attila
Smink: Vörös Renáta
Model: Csenge /the DIARY management
Styling: Kiss Márk
Haj: Szepesi Bence
No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner